Επιστρέφει το «Αργά» του Μαστοράκη, με Αθερίδη

Ο τηλεορασάνθρωπος που έφερε στη χώρα μας το late night show, θα βρίσκεται πλέον πίσω από τις κάμερες του revival του «Αργά» στο Action24, το οποίο θα παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Επιστρέφει το «Αργά» του Μαστοράκη, με Αθερίδη

Όπως η μόδα κάνει κύκλους, έτσι και τα τηλεοπτικά πρόσωπα κάνουν κύκλους και απόδειξη γι’ αυτό είναι η επιστροφή του Νίκου Μαστοράκη και του «Αργά» στο Action24. Ο Μαστοράκης, που με τη δική του εκδοχή των αμερικανικών late night shows έχει περάσει στις σελίδες της τηλεοπτικής ιστορίας, θα αναλάβει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του revival του «Αργά», ενώ το όνομα του παρουσιαστή κρατήθηκε προσεκτικά μυστικό μέχρι που ανακοινώθηκε ότι πρόκειται για τον Θοδωρή Αθερίδη. «Το νέο σε εμφάνιση και περιεχόμενο “Αργά” του 2014 θα είναι για χουζούρι και χαλαρές νύχτες, με διάσημους καλεσμένους και κουβεντούλα» αναφέρει ο Νίκος Μαστοράκης, προσθέτοντας για τον Αθερίδη ότι «καλύτερο παρουσιαστή δεν θα μπορούσε να έχει βρει». Το «Αργά» θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ενώ τα best of θα μεταδίδονται το σαββατοκύριακο.

Από ένα «Αργά» του 1995, δείτε την κουβέντα του Νίκου Μαστοράκη με τον άνθρωπο που ήθελε κι εκείνος να γίνει late night host:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.