Η Όλγα Τρέμη προ της εξόδου από το MEGA

Η Όλγα Τρέμη υπέβαλε την παραίτησή της από το MEGA κλείνοντας ένα κύκλο φημών που έγιναν εντονότερες μετά από τις πτωτικές επιδόσεις στην τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. 

Η Όλγα Τρέμη προ της εξόδου από το MEGA

Την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ υπέβαλε την παραίτησή της η Όλγα Τρέμη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, ενώ το θέμα θα συζητηθεί από το διοικητικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες. Από το Δεκέμβριο, το σταθερά πρώτο για χρόνια κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού έπεσε από την πρώτη θέση, κλείνοντας τη σεζόν για τις καθημερινές με 19,3% (πρώτος ο ΑΝΤ1 με 20,6%) και συνολικά με 19,9% (πρώτος ο ΑΝΤ1 με 20,6%). Οι φήμες που ήθελαν την κ. Τρέμη να αποχωρεί κυκλοφορούσαν εδώ και δύο χρόνια και, βέβαια, έγιναν εντονότερες μετά από τις πτωτικές επιδόσεις του δελτίου στην τηλεθέαση, αν και η γενική αίσθηση είναι ότι αυτή η πτώση δεν οφείλεται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά στη μνημονιακή γραμμή του δελτίου και στους σχολιαστές. Χθες, η κ. Τρέμη παρουσίασε κανονικά το δελτίο, ενώ το ίδιο θα κάνει και σήμερα (σύμφωνα με το κρόουλ που είδαμε πριν από λίγο) και πιθανώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τουλάχιστο μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από το διοικητικό συμβούλιο. Όσο για την αντικατάστασή της, αυτή θα είναι το πιθανότερο προσωρινή μέχρι την έναρξη της σεζόν το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

12/05/2024

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.