Βραβεία με πολλά ερωτηματικά

Για όσους θέλουν να κατανοήσουν την κατάσταση της mainstream ελληνικής μουσικής, δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τα MAD Video Music Awards που θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση από τον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 2/7.

Βραβεία με πολλά ερωτηματικά

Ήταν μια τελετή που αντανακλούσε την τρέχουσα κατάσταση της ελληνικής mainstream μουσικής: βλέποντας να βραβεύεται ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης (ως καλλιτέχνες της χρονιάς κι ο τελευταίος με την επισήμανση «για την Κύπρο»), διέκρινες ξεκάθαρα την ανάγκη για pop είδωλα (ή έστω για στριγκλιές από τη νεολαία στην αρένα) ακόμη κι αν αυτά έχουν πια ελάχιστη παρουσία στο καλλιτεχνικό επάγγελμα. Παρόμοια σύγχυση (απ’ όσους το σχολίασαν δεν θα μπορούσε παρά να χαρακτηριστεί ως «ανατροπή») μετέφερε η επιλογή να τραγουδήσει η Πάολα κομμάτι της Αλεξίου. Η Πάολα το «Θεός αν είναι» το είπε εκπληκτικά, όπως λέει και άλλα έντεχνα κομμάτια στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι η μοναδική τραγουδίστρια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «σταρ» της πίστας. Σε μια παράλληλη πραγματικότητα, όπου δεν έκαναν ποτέ sold out η Μποφίλιου, η Ζουγανέλη και ο Χαρούλης, από δύο βραβεία κέρδισαν οι Boys and Noise, οι συμπαθέστατες Μέλισσες και ο Alex Leon για το «The Sun» όπου συμμετείχε η Demy. Αυτή την τελετή, με την κλασική συνταγή του ανακατέματος τραγουδιστών και κόντρα τραγουδιών, θα παρακολουθήσουμε σε μαγνητοσκόπηση στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 2/7 στις 21:15. Μέχρι τότε, ας δούμε την Πάολα, την τραγουδίστρια που αν υπήρχαν αντανακλαστικά θα βραβευόταν ως καλλιτέχνιδα της χρονιάς, να λέει Αλεξίου (ταράζοντας τον Λιάγκα):

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

12/05/2024

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.