«The Big C»: Γελώντας με το θάνατο

Η Laura Linney εμπνέει με τη βραβευμένη ερμηνεία της στο ρόλο μίας δασκάλας που μαθαίνει ότι θα πεθάνει από καρκίνο – στη δραματική κομεντί που κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Τρίτη 1/7.

«The Big C»: Γελώντας με το θάνατο

Ο Walter White του «Breaking Bad» άρχισε να παρασκευάζει ναρκωτικά όταν έμαθε ότι βρισκόταν σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η (επίσης δασκάλα) Cathy Jamison του «The Big C» αντιδράει διαφορετικά: διώχνει τον άντρα της από το σπίτι, κάνει μερικές σπατάλες, βάζει φωτιά στον καναπέ της, συναναστρέφεται τον άστεγο αδερφό της, ασχολείται περισσότερο με το γιο της και αλλάζει τον τρόπο διδασκαλίας της. Η δραματική κομεντί του Showtime, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε στην Αμερική μετά από τέσσερις κύκλους, δείχνει την άλλη πλευρά της απελπισίας ενός ανθρώπου που γνωρίζει ότι πρόκειται να πεθάνει – κι αυτό το καταφέρνει μέσα από την ερμηνεία της Laura Linney, η οποία βραβεύτηκε με Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Όσοι βλέπουν ταινίες και σειρές για να συγκινηθούν μέχρι δακρύων, να γνωρίζουν ότι εδώ δεν ακολουθείται ο εύκολος μελοδραματικός δρόμος. Η ασθένεια της ηρωίδας δεν εκβιάζει τα δάκρυα, αλλά ενθαρρύνει τη διάθεση για αλλαγή. Σαν κάποιος να μας λέει «Ζήστε τη ζωή σας προτού περάσει ο χρόνος»! Συμπρωταγωνιστές της Laura Linney ο Oliver Platt ως σύζυγος και η Gabourey Sidibe ως μαθήτρια, ενώ μικρούς ρόλους κρατούν μεγάλα ονόματα όπως οι Susan Sarandon, Idris Elba, Alan Alda, Cynthia Nixon και Hugh Dancy.

Η δραματική κομεντί «The Big C» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1/7 στο MEGΑ, στις 00:30. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.