«The Big C»: Γελώντας με το θάνατο

Η Laura Linney εμπνέει με τη βραβευμένη ερμηνεία της στο ρόλο μίας δασκάλας που μαθαίνει ότι θα πεθάνει από καρκίνο – στη δραματική κομεντί που κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Τρίτη 1/7.

«The Big C»: Γελώντας με το θάνατο

Ο Walter White του «Breaking Bad» άρχισε να παρασκευάζει ναρκωτικά όταν έμαθε ότι βρισκόταν σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η (επίσης δασκάλα) Cathy Jamison του «The Big C» αντιδράει διαφορετικά: διώχνει τον άντρα της από το σπίτι, κάνει μερικές σπατάλες, βάζει φωτιά στον καναπέ της, συναναστρέφεται τον άστεγο αδερφό της, ασχολείται περισσότερο με το γιο της και αλλάζει τον τρόπο διδασκαλίας της. Η δραματική κομεντί του Showtime, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε στην Αμερική μετά από τέσσερις κύκλους, δείχνει την άλλη πλευρά της απελπισίας ενός ανθρώπου που γνωρίζει ότι πρόκειται να πεθάνει – κι αυτό το καταφέρνει μέσα από την ερμηνεία της Laura Linney, η οποία βραβεύτηκε με Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Όσοι βλέπουν ταινίες και σειρές για να συγκινηθούν μέχρι δακρύων, να γνωρίζουν ότι εδώ δεν ακολουθείται ο εύκολος μελοδραματικός δρόμος. Η ασθένεια της ηρωίδας δεν εκβιάζει τα δάκρυα, αλλά ενθαρρύνει τη διάθεση για αλλαγή. Σαν κάποιος να μας λέει «Ζήστε τη ζωή σας προτού περάσει ο χρόνος»! Συμπρωταγωνιστές της Laura Linney ο Oliver Platt ως σύζυγος και η Gabourey Sidibe ως μαθήτρια, ενώ μικρούς ρόλους κρατούν μεγάλα ονόματα όπως οι Susan Sarandon, Idris Elba, Alan Alda, Cynthia Nixon και Hugh Dancy.

Η δραματική κομεντί «The Big C» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1/7 στο MEGΑ, στις 00:30. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Από τις Κάννες στη μικρή οθόνη: 5 σειρές που υπογράφουν βραβευμένοι σκηνοθέτες του σινεμά

Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κινηματογραφικής σκηνής που ταυτίστηκαν με το Φεστιβάλ Καννών και άφησαν το στίγμα τους στη σύγχρονη τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
22/05/2024

Οι backstage ιστορίες του "Maestro" στο "MEGA Stories"

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται το σετ της επιτυχημένης ελληνικής σειράς και συνομιλεί με τους συντελεστές της, για το "MEGA Stories" της Τρίτης 21/5.

Το ANT1+ γιορτάζει το Φεστιβάλ Καννών με Λάνθιμο, Ξαβιέ Ντολάν, Ρούμπεν Έστλουντ και πολλά ακόμα

Βραβευμένα φιλμ μοναδικών δημιουργών του σήμερα έρχονται στην ειδική ενότητα του ελληνικού streamer.

Η δυναμική επιστροφή του "Maestro" με το ποιητικό "Mother"

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της 1ης σεζόν, η δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στο MEGA και το Νetflix.

"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.