Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar»

Ολοκληρώθηκε το celebrity reality μιμήσεων του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Σαββιδάκη ννα αναδεικνύεται νικητής. Δείτε φωτογραφίες από το party που ακολούθησε.

Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar»

Δυσκολεύτηκε ο ΑΝΤ1 να αποχωριστεί το celebrity reality μιμήσεων, μ’ έναν μακρόσυρτο τελικό την περασμένη Κυριακή, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σαββιδάκης (ακολούθησαν στις επόμενες θέσεις ο Κώστας Δόξας και ο Λευτέρης Ελευθερίου) και το κανάλι λόγω της υψηλής τηλεθέασης που σημειώθηκε. Ως προς το θέαμα, είδαμε… Roxette, Αλίκη Βουγιουκλάκη με Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη Μαρία Μπεκατώρου να μιμείται τον Tony Sfinos ο οποίος μιμείται κάποιους άλλους. Την επόμενη μέρα, και μετά από ένα κρητικό γλέντι που έστησε ο Γιάννης Σαββιδάκης για να γιορτάσει τη νίκη του, διαγωνιζόμενοι, κριτές και συντελεστές του «Your Face Sounds Familiar» το διασκέδασαν χωρίς makeup και περούκες, που έχουμε ακούσει πως είναι σκέτη ταλαιπωρία.

Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar» - εικόνα 1
Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar» - εικόνα 2

Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar» - εικόνα 3

Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar» - εικόνα 4

Το διπλό φινάλε του «Your Face Sounds Familiar» - εικόνα 5

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

12/05/2024

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.