Πριγκιπική υποδοχή στην TV

Την περιμένω πώς και πώς την ετήσια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο. Μπορεί οι Χρυσές Νύμφες, τα βραβεία που απονέμονται στο τέλος του φεστιβάλ, να μην έχουν ακόμη τη δυναμική άλλων βραβείων, ωστόσο ολόκληρη η διοργάνωση είναι στραμμένη στις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της τηλεόρασης, χωρίς να παραβλέπει το γκλάμουρ.

Πριγκιπική υποδοχή στην TV

Την περιμένω πώς και πώς την ετήσια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο.

Πριγκιπική υποδοχή στην TV - εικόνα 1

Την περιμένω πώς και πώς την ετήσια επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο. Πρώτα απ’ όλα, επειδή η τηλεόραση επιβάλλεται πια να έχει τα φεστιβάλ και τα βραβεία της. δεύτερον, επειδή αυτά­ είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να πραγματοποιούνται σε ηλιόλουστα θέρετρα της Μεσογείου, όπως το πριγκιπάτο των Μονεγάσκων, που μαζεύει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα από το Grand Prix και υποδέχεται μερικούς από τους πιο γνωστούς σταρ της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής τηλεόρασης. Μπορεί οι Χρυσές Νύμφες, τα βραβεία που απονέμονται στο τέλος του φεστιβάλ, να μην έχουν ακόμη τη δυναμική άλλων βραβείων, ωστόσο ολόκληρη η διοργάνωση είναι στραμμένη στις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της τηλεόρασης, χωρίς να παραβλέπει το γκλάμουρ. Φέτος, από τις 7 μέχρι τις 11/6, μαζί με τους μεγαλοπαραγωγούς και δημιουργούς σειρών Ντικ Γουλφ και Τζέρι Μπρουκχάιμερ (δεν υπάρχει procedural που να μη φέρει την υπογραφή τους) στις αίθουσες του Grimaldi Forum θα κυκλοφορούν η Ναστάζια Κίνσκι, ο Τεντ Ντάνσον, το καστ των «Ατίθασων νιάτων» και του «Τόλμη και γοητεία» (το ότι δεν λείπουν ποτέ ίσως κάτι σημαίνει για τις συνήθειες τηλεθέασης του παλατιού) μέχρι­ και ο αρχιεπίσκοπος Ντέσμοντ Τούτου, με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας του «Children of the Light». Ενδιαφέροντα highlights η παρουσία των συντελεστών της δανέζικης και της ισραηλινής σειράς που μεταφέρθηκαν στην Αμερική ως «The Bridge» και «Hostages» αντίστοιχα, η παρουσίαση της καινούργιας σειράς μυστηρίου του Κρις-«The X-Files»-Κάρτερ «The After» και η γνωριμία με γαλλικές σειρές-φαινόμενο όπως το «Kaboul Kitchen» (φωτό). Εκτός όμως από τη διεθνή τηλεοπτική κινητικότητα, δεν θα λείψουν και καθιερωμένα ονόματα από το καστ του «Grey’s Anatomy», του «NCIS» και του «Chicago Fire» – πάντα με φόντο την ηλιόλουστη Μεσόγειο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.