«Wayward Pines»: Θα είναι το νέο «Twin Peaks»;

Σε μια περίεργη επαρχιακή πόλη, ο Matt Dillon αναζητά δύο εξαφανισμένους πράκτορες στην καινούργια σειρά παραγωγής M. Night Shyamalan που καταφτάνει (και στο ελληνικό FOX) το 2015.

«Wayward Pines»: Θα είναι το νέο «Twin Peaks»;

Να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία στον M. Night Shyamalan; Γιατί όχι αν πρόκειται να μας θυμίσει το «Twin Peaks»; Δεν είναι μόνο η ανάμνηση της θρυλικής σειράς του David Lynch ή η πιθανότητα να επιστρέψει ο Shyamalan στον παλιό καλό (μέχρι το «Σκοτεινό Χωριό») εαυτό του, που ερεθίζουν την περιέργειά μας για το «Wayward Pines». Βασισμένη στο ευπώλητο μυθιστόρημα «Pines» του Blake Crouch, η νέα σειρά του αμερικανικού FOX, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2015 και τα δικαιώματά της για την ταυτόχρονη παγκόσμια πρεμιέρα εξασφάλισε και το ελληνικό FOX, διαθέτει απίθανο καστ και δυσοίωνο σκηνικό: σε μια μικρή πόλη του Άινταχο (ποτέ δεν συμβαίνει κάτι καλό σ’ αυτές τις μικρές πόλεις!) καταφτάνει ο μυστικός πράκτορας Ethan Burke (Matt Dillon) για να ερευνήσει την εξαφάνιση δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων. Εκτός από τον Dillon, στο «Wayward Pines» πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ Melissa Leo («The Fighter»), οι υποψήφιοι για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Terrence Howard και Juliette Lewis, και οι Carla Gugino, Toby Jones και Shannyn Sossamon. Σύμφωνα με τον Hernan Lopez, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της FOX International Channels, «το “Wayward Pines” έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας παγκόσμιας επιτυχίας – ένα διεθνούς φήμης καστ, σασπένς από τον μετρ του είδους M. Night Shyamalan και την ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή μέσα από τα κανάλια της FIC, που απολαμβάνουν περισσότεροι από 350 εκατομμύρια θεατές.»

Δείτε το τρέιλερ και εντοπίστε τα κλεισίματα του ματιού στο «Twin Peaks», το «X-Files» και το «The Truman Show»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.