Πόσοι διάσημοι χωράνε στα 2014 MTV Movie Awards;

Η τελετή απονομής έσπασε ένα ρεκόρ και... τα νεύρα όσων έχουν παραμελήσει το γυμναστήριο, με την ημίγυμνη εμφάνιση του Ζακ Έφρον.

Πόσοι διάσημοι χωράνε στα 2014 MTV Movie Awards;

Βρε κακό που πάθαμε να πρέπει μια τελετή απονομής να καταρρίπτει ρεκόρ για να κερδίσει μια θέση στην ιστορία της pop κουλτούρας! Έτσι, μετά από το selfie που έστησε η Έλεν ΝτεΤζένερις στα Όσκαρ ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε retweets, ήρθε η σειρά του Κόναν Ο’Μπράιεν να εντυπωσιάσει το κοινό των MTV Movie Awards. Στην έναρξη της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/4 στο Λος Άντζελες, ο κωμικός και τηλεπαρουσιαστής, στο ντεμπούτο του ως παρουσιαστής της βραδιάς, κατάφερε να χωρέσει 50 cameo εμφανίσεις σε λίγο παραπάνω από πέντε λεπτά. Αυτό το βίντεο προετοιμαζόταν επί τρεις εβδομάδες με τον Ο’Μπράιεν να διασχίζει την Αμερική για να συναντήσει τις διασημότητες, και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς εμφανίζονται από τον Άντονι Χόπκινς και το καστ του «The Big Bang Theory» μέχρι τον σούπερ σταρ DJ Skrillex και τον Μάρτιν Σκορσέζε. Στα κινηματογραφικά βραβεία που δεν παίρνουν και τόσο σοβαρά τον εαυτό τους (εδώ υπάρχει βραβείο για την καλύτερη ημίγυμνη ερμηνεία, το οποίο κέρδισε φέτος ο Ζακ Έφρον για το «Αγόρια της Διπλανής Πόρτας» και το παρέλαβε ημίγυμνος), το «The Hunger Games: Φωτιά» κέρδισε τα τρία βασικά βραβεία καλύτερης ταινίας και (ντυμένης) αντρικής και γυναικείας ερμηνείας.

Η απονομή των 2014 MTV Movie Awards θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση τη Δευτέρα 14/4 στις 20:00 από το ελληνικό MTV. Δείτε το βίντεο με τις 50 cameo εμφανίσεις:


Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι ξεχωριστές επιλογές του Cinobo για τον Ιούνιο

Η τηλεοπτική μεταφορά του πρώτου βιβλίου της Σάλι Ρούνεϊ, η πλούσια φιλμογραφία του Γιάννη Οικονομίδη, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και δυο φρέσκιες συλλογές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/06/2024

Το Disney+ υποδέχεται τον Ιούνιο με 5 πρωτότυπες σειρές

Ένας μήνας γεμάτος μόδα, περιπέτεια και αθλητισμό, με πέντε σειρές (και μία νέα ταινία) που θα δούμε αυτόν τον μήνα στην πλατφόρμα του Disney+.

5+1 ταινίες γεμάτες ένταση που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Δυνατό ξεκίνημα Ιουνίου με Ταραντίνο, Σπίλμπεργκ και αξέχαστα sci-fi φιλμ. Σάββατο 1/6 και Κυριακή 2/6, στα ελληνικά κανάλια.

"The Bear": Tο τρέιλερ της 3ης σεζόν είναι εδώ και είναι υπέροχο

Όλα τα νέα επεισόδια έρχονται στο Disney+ τον Ιούλιο.

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.