afieroma

Η all day Αθήνα

από τον πρωινό καφέ ως το βραδινό κοκτέιλ

Thea Terrace

Thea Terrace

Με το βλέμμα στην Ακρόπολη

Η συνταρακτική θέα στην Ακρόπολη, τόσο κοντινή και ανεμπόδιστη που νομίζεις πως μπορείς να την αγγίξεις με το χέρι σου, στα Αναφιώτικα και στην Πλάκα είναι από μόνη της λόγος για να πιάσεις τραπέζι στο «Τhea Terrace Bar» στον 7ο όροφο του «Central Hotel».

Στα σύνορα της Πλάκας και σε απόσταση αναπνοής από το Σύνταγμα, το μοντέρνο και χαλαρό roof bar είναι ιδανικό για στιγμές απόδρασης από την πολύβουη καθημερινότητα, από 11 π.μ. μέχρι 1 π.μ. Δωρεάν wi-fi, άνετοι καναπέδες, ωραίες πολυθρόνες, άνθρωποι από όλον τον κόσμο, κοσμοπολιτισμός και μαγική θέα φτιάχνουν το τέλειο σκηνικό για καφέ ή ποτό – δώρο η εικόνα μιας Αθήνας όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Μετά τα ψώνια, για ένα μεσημεριανό break ή μετά τη βραδινή έξοδο, μόνος ή με παρέα, θα συνδυάσετε το κρασί σας με μια ποικιλία από γκουρμέ τυριά και αλλαντικά, εκτός αν προτιμήσετε την ποικιλία ούζου με χειροποίητα κλασικά ελληνικά εδέσματα. Μια πολύ καλή ιδέα για να απολαύσετε τη μοναδική θέα με τη συντροφιά σας είναι το πακέτο που περιλαμβάνει ένα μπουκάλι καλό ελληνικό κρασί και μια ποικιλία για τέσσερα άτομα στην εξαιρετική τιμή των € 26.

TIP: Η καλύτερη ώρα για επίσκεψη είναι το σούρουπο, όταν η Ακρόπολη είναι φωτισμένη, ενώ τα Αναφιώτικα και η Πλάκα, δείχνουν ακόμη τη γραφική τους όψη.

Thea Terrace Απόλλωνος 21 (Central Hotel), Σύνταγμα , τηλ. 2103234357-9

Αφετηρία:
Προορισμός: