afieroma

Η all day Αθήνα

από τον πρωινό καφέ ως το βραδινό κοκτέιλ

Mommy

Mommy

Αίσθηση νησιού στο Κολωνάκι

Το μοντέρνο bar-εστιατόριο προσφέρει προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα, ενώ η arty διακόσμηση στη σάλα και η αυλή με τη νησιώτικη αίσθηση μπροστά στο πανέμορφο νεοκλασικό φτιάχνουν το ιδανικό spot για all day συναντήσεις.

H δράση στο λιτό και κομψό εσωτερικό χώρο και στα τραπεζάκια της αυλής, που κατακλύζονται με κόσμο από τη γύρω περιοχή, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και shoppers, ξεκινάει από τις 8 το πρωί και συνεχίζεται όλη την ημέρα με καφέ, σνακ (και κοκτέιλ αν υπάρχει το ανάλογο mood), σαλάτες, κυρίως πιάτα, γλυκά και σούσι. Εντυπωσιακός ο κατάλογος του εστιατορίου, στον οποίο κυριαρχούν οι ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις με έμφαση στα πολλά, ελαφρά και αρωματικά ορεκτικά και τις χορταστικές σαλάτες, ενώ τα κυρίως γίνονται πιο εκλεπτυσμένα, όπως το χοιρινό φιλέτο με σάλτσα από ούζο και λεμόνι με τηγανητή κάππαρη ή το λαβράκι ποσέ με εστραγκόν και κόκκους μουστάρδας. Τα ζυμαρικά, τα ριζότι (πολύ ιδιαίτερο αυτό με γαρίδες, ντομάτα, σοκολάτα με αλάτι και ροζ πιπέρι) και οι πίτσες έχουν τη δική τους μεγάλη μερίδα, ενώ οι τιμές των ποτών είναι άκρως φιλικές, καθώς από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ η μπίρα και το κρασί σε ποτήρι κοστίζουν € 4,50 και τα ποτά € 7.

TIP: Οι δυνατές βραδιές ντύνονται με καλοκαιρινές μουσικές και τα πρωτότυπα κοκτέιλ στην μπάρα της αυλής συνοδεύουν ιδανικά τα γκουρμέ πιάτα αλλά και το σούσι.

Mommy Δελφών 4, Κολωνάκι , τηλ. 2103619682

Αφετηρία:
Προορισμός: