Σοφία Δάρτζαλη: "Μα που πήγαν όλοι;"

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για ένα βιβλίο που περιγράφει μία συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας και της συντροφικότητας.

Σοφία Δάρτζαλη: 'Μα που πήγαν όλοι;'

Η ιστορία για παιδιά "Μα πού πήγαν όλοι;" της Σοφίας Δάρτζαλη είναι μια εμπνευσμένη μύηση τον κόσμο της τέχνης και τον ολοζώντανο χώρο των μουσείων, αλλά και μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας και της συντροφικότητας. Με ήρωα τον Πέδρο, ένα αγόρι από έναν πίνακα, τα παιδιά μαθαίνουν ότι η τέχνη δεν είναι κάτι ξεκομμένο από την πραγματική ζωή. Εικόνες ζωγραφισμένες από τον Βασίλη Κουτσογιάννη, με αφετηρία κορυφαία έργα, ξυπνούν στα παιδιά το ενδιαφέρον για την τέχνη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Podcast

"Aκούνα Ματάτα", οι Φίλοι-Φιλόσοφοι της Αλίς Μπριέρ-Ακέ

Στο 24ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά!", η Ελένη Κορόβηλα μιλά για μια σειρά βιβλίων που προσφέρει στα παιδιά τα εργαλεία για να μάθουν να σκέφτονται και να απελευθερώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/04/2024

Μαντάμ Μποβαρί, μια γυναίκα που διέρρηξε τα όρια

Στο 128ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς περιγράφει την ιστορία της Μαντάμ Μποβαρί.

Είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη, ηλίθιε

Στο 127ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο!", o Κώστας Κατσουλάρης μιλά για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Γιατί να διαβάσουν τα παιδιά σήμερα την Καλύβα του μπάρμπα Θωμά;

Στο 22ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο! για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα περιγράφει ιστορίες με ήρωες μαύρα παιδιά.

"Ο άντρας μου" | Με δύναμη από τη Βόρεια Μακεδονία

Στο 125ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για την ιδιαίτερη περίπτωση της Μπουζάροφσκα.

"Η Αμέλια Έρχαρτ και το καναρίνι – Η ιστορία μιας γυναίκας που εμπνέει"

Στο 20ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο! για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για την Αμέλια Έρχαρτ, μια γυναίκα που εξαφανίστηκε πριν από σχεδόν 90 χρόνια κυνηγώντας το όνειρό της.

Τι είναι οικογένεια; Η απάντηση σε εννιά βιβλία και ένα τραγούδι για μικρά παιδιά

Στο 19ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά!", η Ελένη Κορόβηλα μάς αφηγείται καθημερινές, τρυφερές οικογενειακές ιστορίες.