Σοφία Δάρτζαλη: "Μα που πήγαν όλοι;"

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για ένα βιβλίο που περιγράφει μία συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας και της συντροφικότητας.

Σοφία Δάρτζαλη: 'Μα που πήγαν όλοι;'

Η ιστορία για παιδιά "Μα πού πήγαν όλοι;" της Σοφίας Δάρτζαλη είναι μια εμπνευσμένη μύηση τον κόσμο της τέχνης και τον ολοζώντανο χώρο των μουσείων, αλλά και μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας και της συντροφικότητας. Με ήρωα τον Πέδρο, ένα αγόρι από έναν πίνακα, τα παιδιά μαθαίνουν ότι η τέχνη δεν είναι κάτι ξεκομμένο από την πραγματική ζωή. Εικόνες ζωγραφισμένες από τον Βασίλη Κουτσογιάννη, με αφετηρία κορυφαία έργα, ξυπνούν στα παιδιά το ενδιαφέρον για την τέχνη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Podcast

Βασίλης Κολώνας: "Η Θεσσαλονίκη εκτός των τειχών"

Στο 105ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο!", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για ένα βιβλίο/λεύκωμα που περιγράφει ένα κρίσιμο μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, της συνοικίας των Εξοχών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2023

Πασχαλινές ιστορίες

Στο 7ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο" για παιδιά η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για ένα βιβλίο με διάθεση να αναζητήσουμε το νόημα των ημερών.

Βάνα Μαυρίδου: "Όχι και τόσο μακριά"

Στο 6ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο" για παιδιά η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για ένα βιβλίο που περιγράφει την τρυφερή ιστορία δύο συνομήλικων κοριτσιών που έρχονται κοντά εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ντέιβιντ Γκρέμπερ και Ντέιβιντ Γουένγκροου: "Η Αυγή των Πάντων"

Στο 104ο επεισόδιο της σειράς των podbcast "Να ένα βιβλίο" ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για ένα βιβλίο που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε τις ανθρώπινες κοινωνίες, από τη νεολιθική εποχή μέχρι και τις μέρες μας.

Τζέισον Μοτ: "Το φοβερό βιβλίο"

Στο 103ο επεισόδιο των podcast "Να ένα βιβλίο" ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για ένα μυθιστόρημα που εστιάζει στις πολλαπλές και βαθύτερες εκφάνσεις του ρατσισμού στις μέρες μας.

Μάγκι Ο’ Φάρελ: "Το πορτρέτο ενός γάμου"

Στο 102ο επεισόδιο των podcast "Να ένα βιβλίο ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για ένα μυθιστόρημα για τη σκληρή μοίρα των γυναικών, που συνομιλεί πολλαπλώς με την εποχή μας.

Τζον Γκριν: "Οι Κατερίνες"

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο" για παιδιά η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για ένα βιβλίο που περιγράφει την ιστορία ενός 17χρονου που προσπαθεί ν’ ανακαλύψει ένα μαθηματικό θεώρημα, το οποίο θα προβλέπει το μέλλον οποιασδήποτε σχέσης.