Ρεμπέκα Γουέστ: "Το συντριβάνι ξεχειλίζει"

Στο 76ο επεισόδιο των podcast «Να ένα βιβλίο» ο Κώστας Κατσουλάρης μάς συστήνει μια από τις σπουδαίες συγγραφείς του 20ου αιώνα, τη Βρετανίδα Ρεμπέκα Γουέστ.

Ρεμπέκα Γουέστ «Το συντριβάνι ξεχειλίζει»

Με το μυθιστόρημά της, "Το συντριβάνι που ξεχειλίζει" (εκδ. Μεταίχμιο), η Βρετανίδα συγγραφέας μάς ταξιδεύει στην πιο εκπληκτική χώρα: την παιδική ηλικία.

Στο πολύ ενδιαφέρον αυτό podcast θα ακούσετε το πρώτο μέρος μιας αυτοβιογραφικής σάγκα, που μάς βάζει στον κόσμο της οικογένειας Όμπρι, που θα μπορούσε να είναι η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο. Αποσπάσματα διαβάζει η Γωγώ Μπρέμπου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Podcast

"Aκούνα Ματάτα", οι Φίλοι-Φιλόσοφοι της Αλίς Μπριέρ-Ακέ

Στο 24ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά!", η Ελένη Κορόβηλα μιλά για μια σειρά βιβλίων που προσφέρει στα παιδιά τα εργαλεία για να μάθουν να σκέφτονται και να απελευθερώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/04/2024

Μαντάμ Μποβαρί, μια γυναίκα που διέρρηξε τα όρια

Στο 128ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς περιγράφει την ιστορία της Μαντάμ Μποβαρί.

Είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη, ηλίθιε

Στο 127ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο!", o Κώστας Κατσουλάρης μιλά για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Γιατί να διαβάσουν τα παιδιά σήμερα την Καλύβα του μπάρμπα Θωμά;

Στο 22ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο! για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα περιγράφει ιστορίες με ήρωες μαύρα παιδιά.

"Ο άντρας μου" | Με δύναμη από τη Βόρεια Μακεδονία

Στο 125ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για την ιδιαίτερη περίπτωση της Μπουζάροφσκα.

"Η Αμέλια Έρχαρτ και το καναρίνι – Η ιστορία μιας γυναίκας που εμπνέει"

Στο 20ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο! για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για την Αμέλια Έρχαρτ, μια γυναίκα που εξαφανίστηκε πριν από σχεδόν 90 χρόνια κυνηγώντας το όνειρό της.

Τι είναι οικογένεια; Η απάντηση σε εννιά βιβλία και ένα τραγούδι για μικρά παιδιά

Στο 19ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά!", η Ελένη Κορόβηλα μάς αφηγείται καθημερινές, τρυφερές οικογενειακές ιστορίες.