Τζόναθαν Φράνζεν: "Σταυροδρόμια"

Στο 54ο επεισόδιο των podcast «Να ένα βιβλίο» ο Kώστας Κατσουλάρης μας μιλάει για το νέο μυθιστόρημα του Τζόναθαν Φράνζεν, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Τζόναθαν Φράνζεν: 'Σταυροδρόμια'

Τα "Σταυροδρόμια" είναι το πρώτο μέρος μιας φιλόδοξης τριλογίας που θα καλύπτει τον τελευταίο μισό αιώνα. Η ιστορία ξεκινά παραμονές Χριστουγέννων του 1971 και ολοκληρώνεται το Πάσχα της επόμενης χρονιάς.

Αποσπάσματα διαβάζει ο Στέλιος Μάινας, ενώ στο τέλος του podcast, ο Κώστας Κατσουλάρης συνομιλεί με τον μεταφραστή του έργου του Φράνζεν Γιώργο-Ίκαρο Μπαμπασάκη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Podcast

Μαντάμ Μποβαρί, μια γυναίκα που διέρρηξε τα όρια

Στο 128ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς περιγράφει την ιστορία της Μαντάμ Μποβαρί.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/04/2024

Είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη, ηλίθιε

Στο 127ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο!", o Κώστας Κατσουλάρης μιλά για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Γιατί να διαβάσουν τα παιδιά σήμερα την Καλύβα του μπάρμπα Θωμά;

Στο 22ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο! για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα περιγράφει ιστορίες με ήρωες μαύρα παιδιά.

"Ο άντρας μου" | Με δύναμη από τη Βόρεια Μακεδονία

Στο 125ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο", ο Κώστας Κατσουλάρης μάς μιλά για την ιδιαίτερη περίπτωση της Μπουζάροφσκα.

"Η Αμέλια Έρχαρτ και το καναρίνι – Η ιστορία μιας γυναίκας που εμπνέει"

Στο 20ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο! για παιδιά", η Ελένη Κορόβηλα μάς μιλά για την Αμέλια Έρχαρτ, μια γυναίκα που εξαφανίστηκε πριν από σχεδόν 90 χρόνια κυνηγώντας το όνειρό της.

Τι είναι οικογένεια; Η απάντηση σε εννιά βιβλία και ένα τραγούδι για μικρά παιδιά

Στο 19ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο για παιδιά!", η Ελένη Κορόβηλα μάς αφηγείται καθημερινές, τρυφερές οικογενειακές ιστορίες.

"Η φάρσα" της Έρσης Σωτηροπούλου: Ένα ανατρεπτικά φεμινιστικό μυθιστόρημα

Στο 124ο επεισόδιο της σειράς των podcast "Να ένα βιβλίο!", ο Κώστας Κατσουλάρης μιλά για ένα βιβλίο που είναι γραμμένο από γυναίκα, με ηρωίδες γυναίκες, στο μυαλό των οποίων θάλλουν πολλές άλλες γυναίκες, που γελοιοποιούν την πατριαρχία, κι ας επιθυμούν άντρες.