Πετάει το Internet; Πετάει!

Ο αττικός ουρανός γέμισε κόκκινους χαρταετούς που πέταξαν με τις ψηλές ταχύτητες της INALAN στο Άλσος Βεΐκου.

INALAN

Τετρακόσιοι χαρταετοί μοιράστηκαν σε όλους όσοι βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα στο Άλσος Βεΐκου και πέταξαν ψηλά με μοναδικό σύνθημα τις ψηλές ταχύτητες και το γρήγορο Internet της INALAΝ. Άλλωστε είναι η εταιρεία που με τις συμμετρικές ταχύτητες σε Upload και Download, χάρη στην 100% τεχνολογία οπτικής ίνας, έχει εγκατασταθεί βαθιά στην κοινότητα.

INALAN

Παιδιά και ενήλικες συγκεντρώθηκαν στο πάρκο του Γαλατσίου, που αποτελεί πνεύμονα της Αθηνάς, πετώντας ψηλά τους χαρταετούς και γεμίζοντας χρώματα τον αττικό ουρανό.

Το μοίρασμα χαρταετών έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους που έτρεχαν πάνω κάτω για να δουν τους χαρταετούς τους να ανεβαίνουν ψηλά ενώ απόλαυσαν λαγάνα και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές όλων όσων παρευρέθηκαν.

INALAN

Αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη συμβολή όλων εκείνων που αγκάλιασαν την ιδέα και συνέβαλαν στην υλοποίησή της. Από τους εθελοντές που εργάστηκαν ανιδιοτελώς μέχρι τους επισκέπτες που έδωσαν ζωή στο γεγονός με την παρουσία τους, η κοινότητα απέδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμή της στην οργάνωση και την υποστήριξη.

INALAN

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση, η INALAN απέδειξε με το μήνυμα "ψηλές ταχύτητες" ότι πρωταγωνιστεί στον χώρο του Internet και παράλληλα επιβεβαίωσε την αφοσίωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση μιας πιο συνειδητής κοινότητας. Το μέλλον που έχει οραματιστεί είναι εδώ, και συνεχίζει αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά.

INALAN

Με την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης να μας εμπνέει, η INALAN προετοιμάζεται για τις επόμενες ενέργειές της, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας κοινότητας που ενώνεται για το κοινό καλό.

INALAN

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Πρασινίζουμε το Γκρίζο": Διαγωνισμός του Δήμου Αθηναίων για πράσινες γωνιές σε σπίτια και γειτονιές

Οι κάτοικοι της Αθήνας καλούνται να φέρουν τη φύση στα σπίτια και τις γειτονιές τους, μετατρέποντας μπαλκόνια, ταράτσες, αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/04/2024

Η Όλγα Κεφαλογιάννη για τα 150 χρόνια του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ "150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία", όπου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Δήμος Αθηναίων εντείνει τις δράσεις για τον εντοπισμό παράνομων τραπεζοκαθισμάτων εντός των διοικητικών του ορίων

Κλιμάκια της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας.

Inima Chardonnay Ντεμπίνα: Νέο γαστρονομικό κρασί από το Κατώγι Αβέρωφ

Με τα χαρακτηριστικά του Chardonnay και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Ντεμπίνας, το νέο κρασί της σειράς Inima έχει κοσμοπολίτικο αέρα και ηπειρώτικη καταγωγή.

10 εκδηλώσεις του Athens Science Festival 2024 που δεν πρέπει να χάσετε

Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος και η ομάδα του προτείνουν τα δέκα must-see στο επερχόμενο Athens Science Festival.

Απρίλιος στη Βαμβακού Λακωνίας: Ανοιξιάτικες εμπειρίες και δράσεις για όλους

Φωτογραφία, λαογραφία και μουσική, περιβαλλοντικά προγράμματα και εικονική πραγματικότητα, ρομποτική και πειράματα, συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα της ομάδας της Vamvakou Revival για τον Απρίλιο.

Μία -ακόμη- άβολη πραγματικότητα για την Αθήνα

H ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ποιότητα ζωής στις πόλεις, το 2023, απλά επιβεβαίωσε αυτό που αρκετοί βιώνουν στην πρωτεύουσα αλλά ελάχιστοι παραδέχονται.