Το "St George Lycabettus" θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τα πιο ξεχωριστά concepts για το γάμο των ονείρων σας

To Bridal Catering & Bartending του "St George Lycabettus" αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τη δική σας γαμήλια εκδήλωση ακριβώς όπως τη θέλετε, με ιδέες που συνδυάζουν δημιουργική φαντασία, κοσμοπολίτικη αίσθηση και προσωπική φροντίδα.

St George Lycabettus

Με την εμπειρία, την αισθητική και τη γαστρονομική φροντίδα της κορυφαίας ομάδας του, το πολυτελές ξενοδοχείο "Saint George Lycabettus" γνωρίζει τα συστατικά εκείνα που θα κάνουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας ονειρικές. Είτε επιθυμείτε να γιορτάσετε τον γάμο σας σε ένα ξεχωριστό κτήμα είτε να χορέψετε τον πρώτο χορό ως νεόνυμφοι με φόντο την πιο πανοραμική θέα της Αθήνας από τους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου, το St George Lycabettus αναλαμβάνει τη διοργάνωση ονειρικών γαμήλιων δεξιώσεων που "αγγίζουν" μέχρι και τα 800 άτομα σε μία από τις μοναδικές αίθουσες του ξενοδοχείου, σε συνεργαζόμενα κτήματα ή και σε ιδιωτικούς χώρους με την υπηρεσία Bridal Catering & Bartending.

St George Lycabettus

Το know-how και η δημιουργική φαντασία του εμβληματικού lifestyle hotel που διαρκώς μας εκπλήσει ευχάριστα με νέα concepts και διαχρονική ποιότητα διαπνέουν φυσικά και τις προτάσεις για τη δεξίωση του γάμου που δεν θυμίζουν τίποτα που θα βρείτε αλλού. Όσοι αγαπάτε το fine dining μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα μοναδικά μενού, όπως τα Simple Elegance menu, Exquisite buffet menu ή White truffle menu (γεύσεις με λάδι λευκής τρούφας, το διαμάντι της γαστρονομίας), ενώ αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε μη χάσετε την ευκαιρία να αγκαλιάσετε την τάση των θεματικών μενού, διαμορφωνοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο concept του γάμου σας, όπως Gold menu, Rock wedding menu, Fairytale menu ή με έξτρα "Γευστικές Πινελιές" με βάση τα συστατικά ευεξίας και ευημερίας, όπως Menu με θέμα Πορτοκάλι, Lime, Ρόδι και πολλά άλλα.

St George Lycabettus

Οι υπηρεσίες bartending με sur mesure cocktail list θα ολοκληρώσουν την πιο ξεχωριστή βραδιά της ζωής σας, δίνοντάς σας την δυνατότητα συνάντησης με δικό μας εξειδικευμένο mixologist για γευσιγνωσία έτσι ώστε να διαμορφώσετε τη δική σας λίστα με cocktail και welcome drink σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

St George Lycabettus

Ο υπέροχος χώρος του "Le Grand Balcon and La Suite Lounge" στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά μπαλκόνια, τη συναρπαστικότερη θέα της Αθήνας και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού δημιουργούν το τέλειο σκηνικό και συνδυάζονται άψογα με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του πολυβραβευμένου executive chef Στέφανου Παπανικολάου. Pampering στο "Aegeo spa" του ξενοδοχείου με facial care περιποιήσεις, διαμονή στη νυφική σουίτα αλλά και cocktail 30 ατόμων για την πρώτη σας επέτειο είναι μόνο μερικά από τα complimentary δώρα για τα ζευγάρια πο υεπιλέγουν το "St George Lycabettus" για τη δεξίωση του γάμου τους!

St George Lycabettus

Με κοσμοπολίτικη αίσθηση, προσωπική φροντίδα, αμεσότητα και σημασία στην λεπτομέρεια το, οι πολυτελέστατες αίθουσες του "Saint George Lycabettus" και τα συνεργαζόμενα κτήματα και ιδιωτικοί χώροι υποδέχονται καθημερινά τις πιο δημιουργικές art de la table προτάσεις και τα πιο eclectic catering menus με εγγύηση πέντε αστέρων.

St George Lycabettus

www.sgl.gr
Τμήμα Εκδηλώσεων banqueting@sgl.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.