Δωδώνη: 4 νέες εθιστικές γεύσεις σε μια ήδη πλούσια γκάμα

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική.

Δωδώνη

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, εμπλουτίζει την πλούσια γκάμα των συνολικά 47 γεύσεών της με τέσσερις νέους θεϊκούς συνδυασμούς. 

Πρώτο το υπέροχα αναζωογονητικό σορμπέ από ιταλικό λικέρ limoncello, η ιδανική επιλογή για επιδόρπιο. Έπειτα, έχουμε την Grey Madagascar Vanilla, μια "πειραγμένη" βανίλια Μαδαγασκάρης σε γκρι απόχρωση, καθώς αποτελείται από ενεργό φυτικό άνθρακα. Πρόκειται για το συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές ιδιότητές του. Ακολουθεί η Pavlova, ένα παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, προσφέροντας ανεπανάληπτη αίσθηση σε κάθε κουταλιά.

Δωδώνη

Δεν ξεχνάμε τη γεύση Crème Βrûlée, η οποία βασίζεται στον μαγικό συνδυασμό κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σος καμένης καραμέλας. Άψογο… Όταν επισκεφτείτε τα ψυγεία Δωδώνη για να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις, μην προσπεράσετε τα κλασικά παρφέ, τα οποία από τη δεκαετία του ’70 αποτελούν best seller της εταιρείας, χάρη στην παραδοσιακή, ακαταμάχητη συνταγή με την οποία φτιάχνονται. Διαλέξτε ανάμεσα σε παρφέ κρέμα, παρφέ σοκολάτα, παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας, παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, όπως επίσης παρφέ φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού και θα μας θυμηθείτε. Εξάλλου, η ποιότητα των γλυκών Δωδώνη είναι εξασφαλισμένη. Από το πρώτο παγωτό που φτιάχτηκε το 1967 μέχρι σήμερα, ο πήχης διατηρείται στην κορυφή, αφού για την παρασκευή χρησιμοποιούνται 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και κρόκοι αβγού, αληθινά φρούτα, ολόκληροι ξηροί καρποί και γνήσια σοκολάτα υψηλής ποιότητας.

dodoni.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για τον διαγωνισμό "Πρασινίζουμε το Γκρίζο"

Οι κάτοικοι καλούνται να μεταμορφώσουν τα μπαλκόνια, τις ταράτσες, τις αυλές και άλλους ανοιχτούς χώρους σε πράσινες γωνιές, να τις φωτογραφίσουν και να τις μοιραστούν στην ιστοσελίδα organizationearth.org.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία για παιδιά με μεσογειακή αναιμία

Παράλληλα, ξεκινάει ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης ενηλίκων με θέμα το άγχος και τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που συναντούν οι άνθρωποι στη διαχείριση της καθημερινότητας τους.

Πολ Όστερ: Ο καπνός εξαφανίζεται

Ο συγγραφέας Πολ Όστερ έφυγε από τη ζωή την τελευταία μέρα του Απρίλη. Ήταν εβδομήντα επτά χρονών.

London Wine Fair 2024: To ελληνικό κρασί σε μία από τις μεγαλύτερες οινικές εκθέσεις

Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για τον σχεδιασμό αξιοποίησης της ΟΧΕ από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων θα αξιοποιήσει το ποσό των 101 εκατ. ευρώ προκειμένου να υλοποιηθούν περισσότερα από 40 σημαντικά έργα και δράσεις τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Οι καλύτερες συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι

Η Λαμπρή δεν είναι συνώνυμη του οβελία. Μένει ν' ανακαλύψουμε και άλλα υπέροχα πασχαλιάτικα φαγητά. Αν, λοιπόν, έχετε προγραμματίσει να σουβλίσετε αρνί, καλό κουράγιο και καλοφάγωτο, αλλά...

Τα παραδοσιακά γλυκά του Πάσχα, πέρα από τα καθιερωμένα!

Τα νηστίσιμα σκαλτσούνια θέλουν την ώρα τους αλλά είναι υπέροχα, τα πασχαλινά κουλούρια είναι εύκολα και μυρωδάτα, τα τσουρέκια με το κόκκινο αβγό απαραίτητα και γιατί να μη δοκιμάσουμε καλιτσουνάκια με ανθότυρο, τάρτα μελιτίνι ή τα "πουντζά" της Αστυπάλαιας...