Δωδώνη: 4 νέες εθιστικές γεύσεις σε μια ήδη πλούσια γκάμα

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική.

Δωδώνη

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, εμπλουτίζει την πλούσια γκάμα των συνολικά 47 γεύσεών της με τέσσερις νέους θεϊκούς συνδυασμούς. 

Πρώτο το υπέροχα αναζωογονητικό σορμπέ από ιταλικό λικέρ limoncello, η ιδανική επιλογή για επιδόρπιο. Έπειτα, έχουμε την Grey Madagascar Vanilla, μια "πειραγμένη" βανίλια Μαδαγασκάρης σε γκρι απόχρωση, καθώς αποτελείται από ενεργό φυτικό άνθρακα. Πρόκειται για το συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές ιδιότητές του. Ακολουθεί η Pavlova, ένα παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, προσφέροντας ανεπανάληπτη αίσθηση σε κάθε κουταλιά.

Δωδώνη

Δεν ξεχνάμε τη γεύση Crème Βrûlée, η οποία βασίζεται στον μαγικό συνδυασμό κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σος καμένης καραμέλας. Άψογο… Όταν επισκεφτείτε τα ψυγεία Δωδώνη για να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις, μην προσπεράσετε τα κλασικά παρφέ, τα οποία από τη δεκαετία του ’70 αποτελούν best seller της εταιρείας, χάρη στην παραδοσιακή, ακαταμάχητη συνταγή με την οποία φτιάχνονται. Διαλέξτε ανάμεσα σε παρφέ κρέμα, παρφέ σοκολάτα, παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας, παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, όπως επίσης παρφέ φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού και θα μας θυμηθείτε. Εξάλλου, η ποιότητα των γλυκών Δωδώνη είναι εξασφαλισμένη. Από το πρώτο παγωτό που φτιάχτηκε το 1967 μέχρι σήμερα, ο πήχης διατηρείται στην κορυφή, αφού για την παρασκευή χρησιμοποιούνται 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και κρόκοι αβγού, αληθινά φρούτα, ολόκληροι ξηροί καρποί και γνήσια σοκολάτα υψηλής ποιότητας.

dodoni.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ζωγράφισε το δικό σου ποτήρι κρασιού στο Μουσείο Οίνου - Κώστα Λαζαρίδη

Ζήστε τη μαγεία του κρασιού και της τέχνης στο Κτήμα Οινότρια Γη - Costa Lazaridi, μέσα από μια μοναδική ξενάγηση και ένα workshop ζωγραφικής

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/10/2025

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Σινεμά, γαστρονομία και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Orbis Vini: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία έκθεση αφιερωμένη στα "κρασιά του κόσμου"

Μήπως είναι η ώρα να δούμε κατάματα τα "κρασιά του κόσμου"; Η Orbis Vini, την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental της Αθήνας σε καλεί να ανακαλύψεις 490 κρασιά από 179 οινοποιεία και 14 διαφορετικές χώρες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα λαογραφικό "Αντάμωμα" στην Κυψέλη

Ένα folk event από το Torvas, εικαστικές περιηγήσεις στον Άλιμο και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 18 έως 26/10.

Θα ήθελες να μάθεις πώς να δώσεις νέα ζωή στα έπιπλά σου;

Στην σχολή τεχνών "Ασκαρδαμυκτί" θα μάθετε πως να συντηρήσετε και να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα.

Τι συνέβη όταν η Peggy Gou έπαιξε rave σε φούρνο

Η υπερδιάσημη DJ εμφανίστηκε σε ένα bakery του Παρισιού και ξεκίνησε να παίζει όσο δίπλα της σερβίρονταν κρουασάν.