Golden Hall: Αυτό το καλοκαίρι είναι pop art

Mια αγαπημένη θερινή συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Ο λόγος για το Taste Garden, τις αγαπημένες καντίνες δηλαδή που στήνονται στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας.

Golden Hall

Mια αγαπημένη θερινή συνήθεια επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Ο λόγος για το Taste Garden, τις αγαπημένες καντίνες δηλαδή που στήνονται στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας και υπόσχονται να κάνουν τη shopping βόλτα μας ακόμα πιο διασκεδαστική, μέχρι τις 29/7.

Golden Hall
Flocafé Espresso Room

Φέτος μας περιμένει ακόμα μία έκπληξη, καθώς το Taste Garden φλερτάρει με την τέχνη, παρουσιάζοντας την Pop Art Edition του. Fun αισθητική, έντονα χρώματα και ινσταγκραμικά ενσταντανέ προσδίδουν pop διάθεση στον προσεγμένο κήπο, κερδίζοντας το μάτι λίγο πριν πάρει τον πρώτο λόγο η γεύση.

Golden Hall
Δε Μιτ Μπόιζ

Στις καντίνες των Cultivos Coffeeeverest exclusive, Flocafé Espresso RoomStarbucks, TGI Fridays, Δε Μιτ Μπόιζ και Τυροκομείο Κωσταρέλος υπάρχει κάτι για όλους: signature πιάτα ανταγωνίζονται εναλλακτικές street food επιλογές, ενώ κοκτέιλ και δροσιστικά ροφήματα φροντίζουν να μας κρατήσουν ενυδατωμένους. Οι κρεατοφάγοι θα βρουν μια σύγχρονη εκδοχή λαχταριστών ψητών στο Δε Μιτ Μπόιζ, ενώ όλοι θα δυσκολευτούν να διαλέξουν ανάμεσα στα απολαυστικά burgers και τα γευστικά σάντουιτς που παρουσιάζει το πλούσιο μενού του everest exclusive.

Golden Hall
Τυροκομείο Κωσταρέλος

Για γεύσεις με παραδοσιακό ελληνικό πρόσημο, κάντε μια στάση στην καντίνα Τυροκομείο Κωσταρέλος, όπου θα βρείτε δροσιστικά σάντουιτς, όπως αυτό με γραβιέρα, ψητή γαλοπούλα, πέστο από φιστίκια και πράσινη σαλάτα, αλλά και παραδοσιακά γιαούρτια. Στα TGI Fridays θα δοκιμάσετε signature γεύσεις από tacos μέχρι mini burgers, για απολαύσεις on the spot, αλλά και την αγαπημένη Margarita.

Golden Hall
everest exclusive

Golden Hall

Και μιας και μιλήσαμε για ροφήματα, τα Starbucks σερβίρουν τα πολύ δημοφιλή tea latte σε παγωμένες εκδοχές, καθώς και frappuccinos, όπως το εποχικό Blue Raspberry Cloud, ενώ τo Cultivos Coffee ποντάρει σε κλασικά summer­must κοκτέιλ, από Aperol Spritz μέχρι Daiquiri, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με πεντανόστιμα hot dogs. 

Golden Hall
Cultivos Coffee

Γλυκό επίλογο γράφει το Flocafé Espresso Room, με ντόνατ, σοκολατένια ροφήματα αλλά και φρέσκους φυσικούς χυμούς. Η γεύση συναντά τη μουσική με live band εμφανίσεις που δίνουν ρυθμό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά και την Κυριακή 16/7 (7-9 μ.μ.), για ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες!

Golden Hall

Ωράριο λειτουργίας Taste Garden: Δευτέρα-Παρασκευή, 5-10 μ.μ., Σάββατο: 2-9 μ.μ. & Κυριακή 16/7: 2-9 μ.μ.
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 2106803450, goldenhall.gr 
Facebook, Ιnstagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".