Γιορτινή μεζεδογνωσία με Τσίπουρο Αποστολάκη

Για το τραπέζι των γιορτών επιλέγουμε εκλεκτά τσίπουρα που με τα γλυκά τους αρώματα θα ζεστάνουν τις καρδιές μας...

Τσίπουρο Αποστολάκη

Μπορεί το τσίπουρο να μην είναι από τις πρώτες επιλογές για το εορταστικό τραπέζι, ωστόσο, αν το προσθέσετε στα τσουγκρίσματα των ημερών, θα εκπλαγείτε ευχάριστα ενώ, όταν είναι παλαιωμένο, η γευστική εμπειρία μπορεί να είναι ασυναγώνιστη

Τσίπουρο Αποστολάκη

Το γιορτινό τραπέζι περιλαμβάνει ποικιλία από λιχουδιές, με νόστιμες πινελιές και τη φινέτσα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, αλλά και πιο κλασικές, με πιάτα πληθωρικά και παραδοσιακά γλυκά. Οι εκλεκτοί μεζέδες όμως έχουν πάντα μια θέση σε κάθε περίσταση ανοίγοντας ορεκτικά κάθε γεύμα με πίτες, γεμιστές πιπεριές, κάθε λογής μοσχοβολιστούς κεφτέδες, χωριάτικα ψητά λουκάνικα και φυσικά πιάτα με θησαυρούς της θάλασσας που φυσικά ποτέ δεν παίζουν solo αλλά σιγοντάρονται από εκλεκτά αποστάγματα όπως το τσίπουρο και το ούζο. 

Εδώ λοιπόν, το Τσίπουρο Αποστολάκη έρχεται να δώσει το "παρών", με το πλούσιο άρωμα και την ελαφριά γεύση του, αποτέλεσμα της πολλαπλής απόσταξης από στέμφυλα της ποικιλίας Μοσχάτο αλλά και των συνθηκών ζύμωσης και σωστής αναλογίας των συστατικών.

Τσίπουρο Αποστολάκη

Οι μερακλήδες θα το προτιμήσετε χωρίς γλυκάνισο, όμως θα σας δικαιώσει και η επιλογή του αρωματισμένου με γλυκάνισο, καθώς παράγεται στη Μαγνησία, την περιοχή-ορόσημο του τσίπουρου. Με βαθιά τεχνογνωσία, μακρά ιστορία και παράδοση, η Οικογένεια Αποστολάκη παράγει αυτό το εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα για να φθάσει στο ποτήρι μας συνοδεύοντας άψογα τις όμορφες στιγμές και τις μαζώξεις της παρέας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.