Στη γιορτινή Madame Fraise για γνήσιο panettone και απολαυστικούς signature κορμούς

Για όσους εκτιμούν τη γαλλική φινέτσα στις τεχνικές, τη δημιουργική έμπνευση με βάση κλασικές αξίες και τα εξαιρετικά υλικά στο γλύκισμα, η Madame Fraise έγινε αυτό τον χρόνο αδιαπραγμάτευτος προορισμός.

Madame Fraise

Tο πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, ένα χρόνο που έγινε γλυκύτερος με τις απολαυστικές signature δημιουργίες των καταξιωμένων pastry chefs Ευγένιου Βαρδακαστάνη και Γιάννη Κίκιρα. 'Ένα ζαχαροπλαστείο-lab χωρίς βιτρίνες -που δεν τις χρειάζεται βέβαια. Για όσους εκτιμούν τη γαλλική φινέτσα στις τεχνικές, τη δημιουργική έμπνευση με βάση κλασικές αξίες και τα εξαιρετικά υλικά στο γλύκισμα, η Madame Fraise έγινε αυτό τον χρόνο αδιαπραγμάτευτος προορισμός.

Madame Fraise

Αυτές τις γιορτινές μέρες θα πάμε χωρίς άλλο για το αυθεντικό Noble Panettone τους, ένα γνήσιο panettone, ζυμωμένο παραδοσιακά με προζύμι ωρίμανσης και εκλεκτά αρωματικά. Το ετοιμάζουν σε δυο γεύσεις, το Noble Panettone Classico με πορτοκάλι και λεμόνι confit, ξανθή σταφίδα και βανίλια Μαδαγασκάρης και το απλαυστικό Noble Panettone Chestnut & Milk Chocolate, με κάστανο confit και σοκολάτα γάλακτος -και τα δυο σε συσκευασίες των 500 γρ. και του ενός κιλού και κομψό αμπαλάζ. Αλλά οι γιορτές στο Madame Fraise δεν σταματούν εδώ.

Madame Fraise

Top χριστουγεννιάτικα γλυκά που θα λαμπρύνουν το τραπέζι μας οι τρεις κορμοί τους: ο Mont Blanc, όπου το κάστανο παντρεύεται με ανάλαφρη κρέμα με μαύρο ρούμι, τραγανή μαρέγκα, μαρμελάδα από σμέουρα και απαλή σαντιγί βανίλιας, ο Christmas Black Forest με mousse μαύρης σοκολάτας, μαρμελάδα αγριοκέρασο, χριστουγεννιάτικο τσάι και σαντιγί βανίλιας, και ο ήδη αγαπημένος Amande με biscuit αμυγδάλου, bavaroise αρωματισμένη με τόνκα, μαρέγκα αμυγδάλου και αχλάδι confit.

Madame Fraise

Πανέμορφη και η Christmas Sphere, που κρύβει στο εσωτερικό της cake σοκολάτας, τραγανή πραλίνα φουντουκιού και κρέμα gianduja! Κυριολεκτικά, δεν ξέρεις τι να διαλέξεις… Αν θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα ή απλά να προσφέρεις ένα γλυκύτατο δώρο, υπάρχει το καθιερωμένο πια Selection Madame Fraise, ένα λαχταριστό κουτί που περιεχει  την christman sphere καθως και όλες τις γεύσεις απο τους παραπάνω κορμούς σε ατομικά γλυκά. Όλα τα γλυκά ακολουθούν την εποχικότητα εκτός από μερικά που παραμένουν μεγάλα hits.

Madame Fraise

Αναζητήστε το "Mille-feuille”, με τραγανή καραμελωμένη σφολιάτα, σαντιγί βανίλιας Μαδαγασκάρης και ρευστή πραλίνα πεκάν καθώς και το ντελικάτο "Rose Cheesecake”, που κρύβει μέσα του mousse τριαντάφυλλο, μαρμελάδα βατόμουρο και sablé αμυγδάλου και βέβαια την Paris-Brest με φουντούκια Piemonte. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή είναι τα Gateaux Voyage, υπέροχα γλυκά για 4-6 άτομα, που δεν χρειάζονται ψυγείο: μεταξύ τους, το Flan Parisien με φιστίκι Αιγίνης και ανθό αλατιού, το Basque cheesecake με τυρί κρέμα και βανίλια Μαδαγασκάρης, η Chocolat Moelleux, 70% moelleux με νιφάδες σοκολάτας και η Τάρτα Αχλάδι με κρέμα αμυγδάλου και ρούμι. Πέρα από αυτά, η Madame Fraise μάς γλυκαίνει και στην καθημερινότητά μας, με homemade spreads, πραλίνες και μαρμελάδες.

Υμηττού 225, Παγκράτι, τηλ. 2114186086 | 'Ωρες λειτουργίας:  11 π.μ - 9 μ.μ  (Δυνατότητα προπαραγγελίας με παραλαβή απο το κατάστημα) | Διανομή μέσω Wolt & efood | FB: Madame Fraise Athens, IGmadamefraise_

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".