Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο River West, τον απόλυτο family fun and xmas shopping προορισμό της πόλης

Φέτος τα Χριστούγεννα, το πιο μαγικό ταξίδι ξεκινά στο River West.

River West

Ακολουθείστε το αστέρι και κατευθυνθείτε δυτικά, σε ένα από τα εντυπωσιακότερα στολισμένα spots της Αθήνας, απολαύστε μια βόλτα για όλη την οικογένεια, χαρείτε τις αγορές σας με άνεση και διαλέξτε δώρα από τα δημοφιλέστερα brands για τους αγαπημένους σας, συντροφιά με την πιο εορταστική ατμόσφαιρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Στο River West χτυπάει δυνατά η καρδιά της πιο όμορφης γιορτής και σας παρασύρει να γίνετε και πάλι παιδιά, μαζί με τα δικά σας.


River West

'Ενα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα γεμάτο δρώμενα, παιχνιδιάρικες διαδρομές και πολλές εκπλήξεις, σας περιμένουν από την Παρασκευή 16/12-31/12, να τα ανακαλύψετε μέρα τη μέρα, στο πιο xmas, στολισμένο και festive περιβάλλον. Το "Τρένο των ευχών” σας καλωσορίζει σε μια magic ride και σας μεταφέρει σε μέρη μακρινά, βγάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες, χαρίζοντας τις πιο πολύτιμες αγαπησιάρικες αναμνήσεις, στηρίζοντας παράλληλα το πολύτιμο έργο του Make a Wish Ελλάδος. Το ταξίδι ξεκινά από τον πιο φανταστικό σταθμό, στην πλατεία του εμπορικού στο -1 και τελειώνει κατά την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Κωνσταντίνου, που θέλει να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας. 

River West

Το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη στην αρχή του σιδηροδρομικού σταθμού στο επίπεδο 1, προσκαλεί τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους θαυμαστές των γιορτών, με μοναδικά props και face painting, για να πιστέψουν όλοι ξανά στη μαγεία τους. Την παραμονή σας στον χώρο ομορφαίνουν η ζωντανή μουσική με παραδοσιακά κάλαντα από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω και πολλές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω, αποδεικνύοντας πως τα Χριστούγεννα στο River West είναι όντως... the most wonderful time of the year. 

River West

Κι επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν χαρά, ξεγνοιασιά, μαγεία αλλά και πολλά δώρα, βρείτε όσα επιθυμείτε μέσα από τα καταστήματα του River West, που σας περιμένουν με ακαταμάχητες προτάσεις δώρων, για κάθε μέλος της οικογένειας. Μόδα, ομορφιά, είδη σπιτιού, παιχνίδια, βρεφικά, παιδικά, αθλητικά, τεχνολογία και κοσμήματα έχουν την τιμητική τους, ενώ απολαμβάνετε το απόλυτο xmas shopping μαζί με τους αγαπημένους σας. 
Ζήστε και εσείς την πιο μαγική εμπειρία των Χριστουγέννων στο River West, έναν πολυχώρο αγορών και διασκέδασης που υποδέχεται εσάς και τις γιορτές με super fun δραστηριότητες και μοναδικές εκπλήξεις, για όλη την οικογένεια.
 
Tip: Δωρεάν parking για όλους

Λεωφ. Κηφισού 96 (δίπλα στο ΙΚΕΑ), Αιγάλεω, FB: River West Official, IG: @riverwestofficial

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όσα δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ανακύκλωσε την παλιά συσκευή θέρμανσης και στήριξε την δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "my glorious green moments", δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καταναλωτές να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή θέρμανσης σε επιλεγμένα σημεία.

Η Ολυμπιακή Φλόγα φωτίζει το ΚΠΙΣΝ

Η τελευταία τελετή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας "Παρίσι 2024" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Το ιστορικό ιστιοφόρο Belem θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη διάλεξη του καπετάνιου του Belem, Aymeric Gibet.

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.