Μία αξέχαστη διαδραστική χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο The Ellinikon Experience Park!

Η εντυπωσιακή γιορτινή φωταγώγηση στο πάρκο χάρισε σε μικρούς και μεγάλους την πιο ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

The Ellinikon Experience Park χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση

Το The Ellinikon Experience Park μας δίνει το πιο αξέχαστο ραντεβού για αυτές τις γιορτές! Με κεντρικό μήνυμα "Αυτές οι γιορτές θα έχουν τη λάμψη και το φως της δικής σου ενέργειας" το The Ellinikon Experience Park καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

The Ellinikon Experience Park χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση

Οι γιορτινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης του πάρκου, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους ένα μοναδικό γιορτινό show και αμέτρητη διασκέδαση.

The Ellinikon Experience Park χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση

Για όλη την εορταστική περίοδο και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, το πάρκο θα παραμείνει ανοικτό καθημερινά, για όλους, με αμέτρητες, γιορτινές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Κάθε σημείο του θα αποκαλύπτει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που θα ζωντανέψει μέσα από την ενέργεια των επισκεπτών και θα δημιουργήσει το πιο ονειρικό κλίμα για να απολαύσουμε τις ημέρες των γιορτών και να υποδεχτούμε το νέο έτος.

The Ellinikon Experience Park χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση

Κάντε μια βόλτα στο Magic Christmas Carpet και δώστε ζωή στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα. Τις βραδινές ώρες η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο μαγευτική, με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο φωτισμό να δίνει ένα ακόμη πιο γιορτινό ύφος στο Experience Park.

Garden of Reflections The Ellinikon Experience Park

Στο Garden of Reflections, στον πανέμορφο κήπο Ζεν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα διαδραστικό "παιχνίδι" με καθρέπτες και φώτα, το κοινό θα μοιραστεί λίγη ακόμα από τη δική του λάμψη. 

The Ellinikon Experience Park

Το χριστουγεννιάτικο ταξίδι συνεχίζεται στη φωτιστική εγκατάσταση με pixel mapping Hill of Lights, όπου θα ανακαλύψουμε εορταστικά μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας στον λόφο. 

The Ellinikon Experience Park χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση

The Ellinikon Experience Park

Το χριστουγεννιάτικο διαδραστικό ταξίδι ολοκληρώνεται με τα εργαστήρια του Christmas Hub, όπου οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα δημιουργήσουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά, τις οποίες μετά μπορούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

The Ellinikon Experience Park

Το The Ellinikon Experience Park μας προσκαλεί να ζήσουμε μοναδικά Χριστούγεννα, με διαδραστικές εμπειρίες και πολλές εκπλήξεις εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Ειδικά για τη γιορτινή περίοδο, η ενέργεια που θα χρειαστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές. Επιπλέον, όλος ο φωτισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι led, γεγονός που διασφαλίζει  εξοικονόμηση ενέργειας η οποία φτάνει το 80% συγκριτικά με συμβατικά φωτιστικά.

Φυσικά, οι μουσικές εκδηλώσεις του The Ellinikon Experience Park θα μας βάλουν για τα καλά στο εορταστικό πνεύμα. Το συγκρότημα "The Swingin’ Cats" Roaming Band έρχεται στο πάρκο για 4 απολαυστικά live και μας καλεί να χορέψουμε στον ρυθμό των Χριστουγέννων!

Ημέρες διεξαγωγής:

23.12.2022, 7-9 μ.μ.
26.12.2022, 7-9 μ.μ.
29.12.2022, 7-9 μ.μ.
01.01.2023, 7-9 μ.μ.

The Ellinikon Experience Park

Ακόμη, στην Πλατεία Α’, δίπλα από το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα μας περιμένει το food court, με μοναδικές γευστικές προτάσεις από τα Burger Joint, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko.

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά 9 π.μ. 10 μ.μ.
23/12/22 - 8/01/23: 9 π.μ. - 11 μ.μ. 
24/12/22 & 31/12/22: 9 π.μ. - 10 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram
Facebook
YouTube

#TheEllinikon
#ExperiencePark

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Σειρά εκδηλώσεων για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων.

5+1 βιβλία που κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Η πιο σκοτεινή πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από τις αφηγήσεις συγγραφέων που τα έζησαν αλλά και από άλλους διαφορετικής χρονικής απόστασης από τα γεγονότα.

"EROTICArt 2023": Το απόλυτο φεστιβάλ ερωτισμού επιστρέφει ανανεωμένο

Μετά από τριετή απουσία, το φεστιβάλ έρχεται στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 3500 τ.μ. αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.

Τα "Απλά μαθήματα ενδυματολογίας" μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της μόδας

Στα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με ενδύματα από την αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ελλάδα, την Ρώμη, το Βυζάντιο, την Αναγέννηση έως και την σημερινή εποχή.

Μη χάσετε το πληθωρικό 26ο Παζάρι Βιβλίου

Στο κέντρο της Αθήνας θα διοργανωθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Τα μηνύματα της Δήλου για την ανθρωπότητα, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι

Το Alpha Mission - Δelos ταξιδεύει στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και γίνεται αφορμή για την εκκίνηση μιας μεγάλης συζήτησης σχετικά με την κλιματική κρίση, τον πολιτισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας.