Πώς να δημιουργήσετε τον πιο χαλαρωτικό χώρο με τη βοήθεια των χρωμάτων

Vitex

Πολλές φορές ένας cozy χώρος είναι αυτό που χρειάζεσαι τις κρύες μέρες του φθινοπώρου. Και επειδή ‘’there is no place like home’’, το δικό σας προσωπικό ησυχαστήριο επιβάλλεται να γίνει το σπίτι σας που θα διακρίνεται για την ζεστασιά και την ηρεμία που εκπέμπει.

Ασφαλώς, τα χρώματα παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο πώς θα ρέει η χαλαρωτική ενέργεια μέσα στο χώρο γι' αυτό και πρέπει να επιλέξετε τα ιδανικά. Σχεδιάζοντας λοιπόν το δικό σας καταφύγιο είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού με χρώματα που θα σας κάνουν να την απολαύσετε. Στο νέο χρωματολόγιο Trends Magazine 2023 από τη Vitex ανάμεσα σε πολυσυλλεκτικές προτάσεις θα βρείτε και μια παλέτα με αιθέριες και γήινες αποχρώσεις που είναι σχεδιασμένη για να φέρει μία αίσθηση ζεν στον χώρο σας. Κάτι που αποτυπώνεται με τον πιο ανεπιτήδευτο και κομψό τρόπο με το χρώμα της χρονιάς για το 2023 , το 0107 Prosperity, μια βαθιά και σκονισμένη απόχρωση του ροζ που προσδίδει μια γήινη αίσθηση ευημερίας και προσφέρει στιγμές ηρεμίας.

vitex2

Πιο συγκεκριμένα, οι φυσικές αποχρώσεις όπως το ζεστό 0050 Simmering Ridge, οι ήρεμες αντιθέσεις ανάμεσα στο διακριτικό 0535 Zen Retreat και το επιβλητικό 0530 Metro και τα πιο παιχνιδιάρικα ροδακινί και ροζ χρώματα 0071 Ruby Eye και 1056 Elizabeth Rose συνθέτουν τα στοιχεία κλειδιά που θα χαρίσουν ζεστασιά σε κάθε δωμάτιο. Οι καφέ γήινες αποχρώσεις με πρωταγωνίστρια την υπέροχη 0142 Ranch House έχουν την μοναδική ικανότητα να μεταφέρουν άμεσα το αίσθημα της γαλήνης σε κάθε χώρο και παρότι μπορεί να μην αποτελεί μια προφανή επιλογή για το παιδικό υπνοδωμάτιο, μπορεί να το κάνει να δείχνει πιο ήρεμο και κομψό.

Πάρτε έμπνευση από τη διαχρονική θηλυκότητα και φανταστείτε ξανά τα γυναικεία μπουντουάρ σε πουδρέ ροζ απόχρωση, αρμονικά δεμένη με αξεσουάρ από φυσικά υλικά. Όσο για την κουζίνα, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που θα προσθέστε, μην παραλείψετε τα ουδέτερα φωτιστικά οροφής που συνδυαστικά μαζί με τοίχους σε δροσερούς μπλε- γκρι τόνους, όπως οι 0454 Marble Green και 0471 Miracle Bay, θα δώσουν ανανεωμένη πνοή στον χώρο.

vitex2

Τέλος ανακαλύψτε ποια είναι αυτά τα σημεία στο σπίτι στα οποία σας αρέσει να χαλαρώνετε και ξεκινήστε το makeover με τη βοήθεια της ψυχρής αντίθεσης ενός γκρι, που θα απογειώσει το κομψό και ταυτόχρονα ζεν ύφος. ‘’Ψιθυρίστε’’ με απαλές αποχρώσεις του ροδακινί και του γκρι γεμίζοντας τους χώρους με την επιθυμητή ησυχία.

Εάν έχετε, λοιπόν, την όρεξη για μια ανανέωση μικρή ή μεγάλη, μπορείτε να βρείτε στο νέο χρωματολόγιο Trends Magazine 2023 ένα πλήθος από δημιουργικές ιδέες και τα πιο smart tips που έχουν σκεφτεί για εσάς οι experts της Vitex, με γνώμονα τις τελευταίες και πιο ενδιαφέρουσες τάσεις του home design.

vitex6

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το vitex. gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ  VITEX Α.Ε.
 
Η VITEX ΑΕ. κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στον τομέα των δομικών υλικών από το 1932. Με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής και δύο θυγατρικές εταιρείες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σερβία και Βουλγαρία), η VITEX προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για αρχιτεκτονικά χρώματα (Vitex), σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (Vitextherm) και ασφαλτικά υλικά στεγάνωσης (Hermes). Η εταιρεία διαθέτει είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αλλα και ένα  εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και σε 20 χώρες παγκοσμίως. Η VITEX λειτουργεί με βάση την βιωσιμότητα – χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το εργοστάσιό της εταιρείας, που λειτουργεί με σχεδόν μηδενική διαδικασία αποβλήτων, πολιτική μηδενικών ατυχημάτων και μηδενική ενέργεια, καθώς διαθέτει εγκατεστημένη φωτοβολταϊκή στέγη ισχύος 1MW. Χάρη στη φιλόξενη και χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα της εταιρείας, η VITEX κατατάσσεται στις 10 καλύτερες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα για το 2022 και το 2021, καθώς και βραβεύεται με το βραβείο Growth Award 2021 για την κατηγορία ESG της Eurobank και της Grant Thornton. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.