''MyMarket'': My φρέσκο καλοκαίρι

Μια πανδαισία φρεσκάδας προσφέρεται για μοναδικούς συνδυασμούς.

Mymarket

Πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες αλλά και νερό, τα φρούτα και τα λαχανικά του καλοκαιριού καλύπτουν ένα μέρος των αυξημένων αναγκών μας σε υγρά, μας δροσίζουν και μας κάνουν καλό. Φράουλες, καρπούζι, κεράσια, πεπόνι, βερίκοκα, ροδάκινα και πολλά ακόμη φρούτα πρωταγωνιστούν αυτήν την εποχή στα τμήματα μαναβικής των My market που επενδύουν στη φρεσκάδα και την ιχνηλασιμότητα, φέρνοντας στο πιάτο μας ό,τι πιο υγιεινό.

my market

Χαρείτε τα σε διαφορετικούς ρόλους: από ένα ενεργειακό πρωινό, για παράδειγμα ένα απολαυστικό smoothie με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, φιστικοβούτυρο, φρούτα της επιλογής σας και μέλι, μέχρι γαρνιτούρα σε μια πράσινη σαλάτα με τυρί ή κοτόπουλο, μια πολύχρωμη φρουτοσαλάτα με φρέσκο δυόσμο ή ένα σπιτικό σορμπέ. Λαχανικά-ασπίδες του καλοκαιριού, χάρη στις ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητές τους, όπως το αγγούρι, η ντομάτα, η μελιτζάνα, το κολοκύθι και πολλά ακόμη, δεν απογειώνουν μόνο τα κλασικά λαδερά, αλλά δίνουν ιδέες για παγωμένες σούπες, σπαγγέτι λαχανικών, εναλλακτικό μπάρμπεκιου και φυσικά energy bowls συνοδεία οσπρίων, ρυζιού ή κινόα και αβγού, τυριού ή ξηρών καρπών και σπόρων.   

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Οι Πόρτες της Κυψέλης επιστρέφουν στη γειτονιά τους με διπλό πάρτι

Οι διάσημες πλέον μπλε πόρτες, το sold out βιβλίο της Eleanor Lines, ανατυπώνεται και το γιορτάζει με δύο διαφορετικά events.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
13/11/2025

Δωρεάν ξεναγήσεις για όλο τον Νοέμβριο σε ιστορικά σημεία της Αθήνας

Μία ξεχωριστή εμπειρία, όπου το παρελθόν συναντά το παρόν στις γειτονιές και τα τοπόσημα της πόλης.

Με το νέο More.com App έχεις όλη την πόλη στην οθόνη σου

Οι συναυλίες, οι παραστάσεις, τα φεστιβάλ και οι πιο δυνατές στιγμές της πόλης ξεπηδούν στο κινητό σου με ένα άγγιγμα στο νέο More.com App .

Μετρό: Διακοπή δρομολογίων σήμερα στη Γραμμή 2

Μια σειρά από τεχνικές εργασίες, προκειμένου να αντικατασταθούν οι ράγες, θα φέρουν μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τρίτη (11/11) και ως τις 12 Δεκεμβρίου στο Μετρό της Αθήνας.

Νέος κύκλος Εργαστηρίων Δημιουργικής Μάθησης για ενήλικες στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου Αθηναίων

Δημιουργική γραφή, θέατρο, κινηματογράφος, σεμινάρια κοπτικής – ραπτικής και ψηφιακής κατάρτισης σε φορητές συσκευές, μαθήματα λατινοαμερικάνικων χορών.