Σήμερα, 12 Αυγούστου, είναι των Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου.
Δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή.
Παγκόσμιες Ημέρες
Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας
Μην ξεχάσετε να δώσετε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα.
Σήμερα, 12 Αυγούστου, είναι των Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου.
Δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή.
Παγκόσμιες Ημέρες
Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας
Οι Περσείδες κορυφώνονται απόψε και δεν χρειάζεται να φύγεις από την Αθήνα για να τις δεις
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥΤο τμήμα που διεξάγεται προσωρινά η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό και οι σταθμοί που είναι εκτός λειτουργίας.
Η 12η Αυγούστου 2026 χαρίζει ένα σπάνιο κοσμικό θέαμα: έκλειψη Ηλίου, βροχή Περσείδων και έξι πλανήτες ευθυγραμμίζονται στον ουρανό.
Η νέα συνεργασία εντάσσεται στη διαχρονική παρουσία της Novibet στον ελληνικό αθλητισμό, φέρνοντας στο επίκεντρο τη στήριξη του ποδοσφαίρου γυναικών.
Ομιλίες για τα δικαιώματα των ζώων, workshops, μουσική και πολλά ακόμη μας περιμένουν στο διήμερο event που έρχεται τον επόμενο μήνα στην πόλη.
Το Legion Run προσκαλεί ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία 5 χιλιομέτρων, γεμάτη εντυπωσιακά εμπόδια, λάσπη, ομαδικό πνεύμα.
Η ρωμαϊκή έπαυλη χρονολογείται από τον 2ο έως τον 4ο αιώνα μ.Χ. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ρωμαϊκής περιόδου στο νησί.