©iStock.com
Αλλάζει τις μετακινήσεις προς το λιμάνι του Ωρωπού η νέα λεωφορειακή γραμμή 510, που ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.
Ειδικότερα, η λεωφορειακή γραμμή 510 αναμένεται να συνεισφέρει στη βελτίωση της μετακίνησης κατοίκων και επισκεπτών του Δήμου Ωρωπού, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών στη Βορειοανατολική Αττική και στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας μεταξύ αστικών και παραλιακών περιοχών.
Ποια θα είναι η διαδρομή της γραμμής 510
Η διαδρομή της γραμμής 510 διέρχεται από βασικούς οδικούς άξονες και κομβικά σημεία, διασφαλίζοντας ταχύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση προς τις περιοχές της Εκάλης, της Νέας Ερυθραίας, της Δροσιάς, του Αγίου Στεφάνου και του Πολυδενδρίου, έως το λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού.
Παράλληλα, ενισχύεται η διασύνδεση των κοινοτήτων Μαρκοπούλου και Σκάλας Ωρωπού, καθώς και του λιμανιού του Ωρωπού – σημαντικού συγκοινωνιακού κόμβου που συνδέει την Εύβοια με την Αττική – με την Κηφισιά και τη Γραμμή 1 του Μετρό, μέσω αστικής συγκοινωνίας.
Τα δρομολόγια (χειμερινής περιόδου)
Δευτέρα έως Σάββατο
- Από Ζηρίνειο: 06:30, 14:40, 16:25
- Από Ωρωπό: 06:30, 08:00, 16:10, 18:00
Κυριακή
- Από Ζηρίνειο: 10:35, 15:45
- Από Ωρωπό: 11:50, 17:00

