Στο κομψό και διαχρονικό περιβάλλον του "Kastri Bistro", οι γιορτές αποκτούν αύρα αληθινής φιλοξενίας. Με τη ζεστή, στολισμένη ατμόσφαιρα του ιστορικού "Domotel Kastri" για background και την έμπνευση των έμπειρων σεφ του στο προσκήνιο, οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μετατρέπονται σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.
Το μεσημέρι των Χριστουγέννων, ο εορταστικός μπουφές ανοίγει με ένα ποτήρι prosecco και επιλογές όπως ψητό camembert με προσούτο, βελουτέ μανιταριών και carving station με ζουμερή γαλοπούλα.

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, η βραδιά ντύνεται με λάμψη: ένα ποτήρι σαμπάνια για καλωσόρισμα, ταρτάρ σολομού με passion fruit, rib-eye με πουρέ γλυκοπατάτας και κλείσιμο με φίνα πάβλοβα.

Την πρώτη ημέρα του χρόνου, ο γιορτινός μπουφές επανέρχεται με κοτόπιτα, τάρτα θαλασσινών, carving station με πορκέτα, ραβιόλι γεμιστό με σπανάκι και ρικότα και γλυκά που τιμούν τόσο την ελληνική παράδοση όσο και τη μοντέρνα πατισερί.