Ένα street party παίζει απόψε στη Μητροπόλεως

Απόψε, από τις 20:00, το κέντρο φορά τα γιορτινά του και γεμίζει μουσική και ρυθμό.

Ένα απροσδόκητο street party θα παίξει στη Μητροπόλεως

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων γιορτάζει και φέτος την ημέρα γέννησης της Μαρίας Κάλλας (2 Δεκεμβρίου 1923) με τον πιο φωτεινό και εξωστρεφή τρόπο: ένα μεγάλο street party στο κέντρο της πόλης - ναι, αυτό που αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, από τις 20:00, η οδός Πετράκη, πίσω από το Μουσείο, φοράει τα γιορτινά της και γεμίζει μουσική και ρυθμό, για το τρίτο κατά σειρά πάρτι που έχει ήδη γίνει θεσμός. Το φετινό CALLAS LIVES ON: THE PARTY! υπόσχεται μια ακόμη βραδιά εκπλήξεων και καλής μουσικής, για να εορταστεί, μεταξύ άλλων, η διαχρονική λάμψη της Μαρίας Κάλλας.

Ένα απροσδόκητο street party θα παίξει στη Μητροπόλεως 1

Ένα απροσδόκητο street party θα παίξει στη Μητροπόλεως 3

Σε συνεργασία με τον Kosmos 93.6, τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Καμάκας, που θα επιμεληθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο DJ set σε groovy funk–disco αισθητική και επιλεγμένες world-music αναφορές.

Το café του Μουσείου, La Divina, θα σερβίρει εκλεκτά κρασιά της "Remake Wines”, ποτά και cocktails σε ειδικές τιμές, ενώ το museum shop θα προσφέρει εκπτώσεις σε επιλεγμένα αντικείμενα αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά, ιδανικά για δώρα ή συλλεκτικές αγορές.

Ένα απροσδόκητο street party θα παίξει στη Μητροπόλεως 5

Κατά τη διάρκεια του party, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί τη μόνιμη έκθεση του Μουσείου Μαρία Κάλλας με μειωμένη γενική είσοδο.


Info

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2025

Ώρα: 20.00

Μουσείο Μαρία Κάλλας, Μητροπόλεως 44

Το street party: οδός Πετράκη (πίσω πλευρά του Μουσείου)

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Προστατεύοντας τη φύση σε έναν κόσμο που αλλάζει"

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τη φύση και τη βιώσιμη ανάπτυξη έρχεται στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/01/2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.

Aπό τη φραγκοσυκιά στο μακαρόνι: Ένα παγκοσμίως πατενταρισμένο ζυμαρικό της COCO-MAT Farms

Η COCO-MAT Farms παρουσιάζει ένα ζυμαρικό που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το comfort food.

Σε άλλα νέα, αυτή την εβδομάδα γίνεται στην Αθήνα το Διεθνές Φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου

Street dance Zeimpekiko στο Μοναστηράκι και χώρος για τους newcomers, μεταξύ άλλων, για τους απανταχού λάτρεις του "βασιλιά" των χορών.

To Skate Park του Παλαιού Φαλήρου μόλις αναβαθμίστηκε

Έξυπνα παγκάκια με θύρες φόρτισης, επιφάνειες για σκάκι και τάβλι, τραπέζι πινγκ πονγκ, πάγκος με θύρες φόρτισης και κάδοι ανακύκλωσης προστέθηκαν στον ευρύτερο χώρο.