Barilla Basil Bar στο ΚΠΙΣΝ: Το πιο νόστιμο event του Σεπτέμβρη έρχεται

Η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις την κρεμώδη Barilla Pesto alla Genovese για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

υ

Είναι μία αλήθεια ευρέως γνωστή πως όλοι αγαπούν την pesto στο φαγητό τους, ειδικά αν έχει φτιαχτεί με τα σωστά υλικά και την κατάλληλη ποιότητα. Κρεμώδης, πεντανόστιμη και φρέσκια, δίνει το απαραίτητο kick ακόμα και στην πιο απλή συνταγή και είναι ικανή να σε ‘μεταφέρει’ σε μία γωνιά της Ιταλίας με την πρώτη μπουκιά. Αν όμως ένα ταξίδι στην γειτονική χώρα σου φαίνεται λίγο δύσκολο, μπορείς να κάνεις μία βόλτα Κέντρο Πολιτισμού 'Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και να απολαύσεις την κρεμώδη Barilla Pesto alla Genovese σε ένα ξεχωριστό basil bar από την Barilla. 

α


H Barilla είναι πρώτη στην παρασκευή pesto εδώ και δεκαετίες έχει λανσάρει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την premium γεύση τους. Πιο συγκεκριμένα, η κρεμώδης Barilla Pesto alla Genovese είναι φτιαγμένη με 100% ιταλικό βασιλικό από αειφόρες καλλιέργειες και περιέχει Parmigiano Reggiano υψηλής ποιότητας ενώ δεν χρειάζεται καν να ανησυχείς για το πόσο καιρό μπορεί να διατηρηθεί στο σπίτι σου.

σ

Η απάντηση είναι πολύ, καθώς φτιάχνεται με τη μέθοδο Metodo Delicato, μια ήπια διαδικασία που διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση των συστατικών. Το αποτέλεσμα είναι μία υφή τόσο λαχταριστή και κρεμώδης που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να της αντισταθείς.

Και αν δεν μας πιστεύεις, η ευκαιρία σου να τη δοκιμάσεις είναι πολύ κοντά. Από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, η Barilla διοργανώνει ένα ξεχωριστό Basil Bar στο Κέντρο Πολιτισμού 'Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο πλαίσιο του SNFCC Green Weekend και σε προσκαλεί. Ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε ένα σημείο γαστρονομικής απόλαυσης, ανοιχτό για τον κάθε επισκέπτη.

πεστο

Εκεί θα έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις πρωτότυπες και πεντανόστιμες συνταγές με βάση τη Barilla Pesto alla Genovese, να γνωρίσεις τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που το κάνουν ακαταμάχητο και να φυσικά να εμπνευστείς για δημιουργίες στην δική σου κουζίνα, καθώς όπως είπαμε η pesto ταιριάζει παντού, όσο απλή ή ιδιαίτερη είναι η συνταγή σου. Από σαλάτες και ομελέτες μέχρι και σάντουιτς, μπρουσκέτες και φυσικά μακαρονάδες η Barilla Pesto alla Genovese μπορεί άνετα να πρωταγωνιστήσει παντού.

πεστο

Λέμε τα υπόλοιπα τρώγοντας! 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πολιτική, χρώμα και ιστορίες στους τοίχους: Τι γίνεται με τα γκράφιτι στην Αθήνα;

Πού τελειώνει η τέχνη και πού ξεκινά η αυθαίρετη παρέμβαση στον δημόσιο χώρο; Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση γύρω από τα γκράφιτι, μιλήσαμε με καλλιτέχνες που δίνουν 'φωνή' στους τοίχους της πρωτεύουσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
17/09/2025

Πώς το κόκκινο κρέας έγινε σύμβολο της αμερικανικής Δεξιάς

Κρέας και αρρενωπότητα πηγαίνουν ‘χέρι-χέρι’ εδώ και πολλές δεκαετίες. Τι μπορούμε να συμπεράνουμε από τον τρόπο που τρώνε οι Αμερικανοί της εποχής του Τραμπ;

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ κάνει τον Πειραιά... νοστιμότερο

Το "Piraeus Taste Festival, Sea Food and More" γεμίζει την πόλη με γεύσεις αλλά και προβολές, παιδικό εργαστήρι και κρητικό γλέντι.

4ο Φεστιβάλ Strong me: Μια γιορτή ενδυνάμωσης και πρόληψης κατά της έμφυλης βίας

Τρεις μέρες γιορτής ενδυνάμωσης, τέχνης και αθλητισμού, με κεντρικό μήνυμα την ισότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ένας περίπατος σε μέρη της Αθήνας με βαριές μνήμες από τα ΑΣΚΙ

Ένας κυριακάτικος περίπατος σε Μεσολογγίου, Μπουμπουλίνας, Βικτώρια, Γλάδστωνος, σημεία όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατήθηκαν βάναυσα, με αφορμή τα 50 χρόνια του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Ρυζιού στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Το 2ο Φεστιβάλ Ρυζιού επιστρέφει πιο πλούσιο και πιο δημιουργικό: από μαγειρικές επιδείξεις με τη Ντίνα Νικολάου και βραβευμένους σεφ, μέχρι πιάτα–έκπληξη από εστιατόρια της πόλης.

Απονομή του Βραβείου Ποίησης Κωνσταντίνος Γκράχαμ στο Παρίσι

Το βραβείο απονέμεται σε νέους στη μνήμη του Ελληνοαμερικανού ποιητή και ράπερ, γνωστού και ως Konstant, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών.