Σε άλλα νέα, ο Τζέισον Μομόα ξυρίστηκε μετά από 6 χρόνια

Ο Τζέισον Μομόα αφήνει πίσω του έξι χρόνια γενειάδας για να επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο.

Σε άλλα νέα, ο Τζέισον Μομόα ξυρίστηκε μετά από 6 χρόνια

Σε μία α λα Φαίδων Γεωργίτσης στις 'Θαλασσιές τις Χάντρες' ενέργεια, ο Τζέισον Μομόα άφησε τους fans του με το στόμα ανοιχτό, αποκαλύπτοντας μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο σταρ του Aquaman και της επερχόμενης Minecraft Movie ξύρισε τα γένια και το μουστάκι του μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, με αφορμή τον ρόλο στο Dune: Part Three.

Ο Mομόα ανέβασε στις 30 Ιουλίου ένα βίντεο στο Instagram όπου καταγράφει τη στιγμή που ξυρίζεται. Το βίντεο δε δείχνει μόνο την αλλαγή του, αλλά προβάλλει και την εταιρεία του Mananalu, η οποία συνεργάζεται με την Boomerang Water με στόχο την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης.

"Ας απαλλαγούμε από τα πλαστικά μιας χρήσης. Για τα παιδιά μας και για τον πλανήτη", γράφει στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο με τον ξυρισμένο Μομόα:

Ο Mομόα είχε ιδρύσει τη Mananalu περίπου την ίδια περίοδο που ξεκινούσαν τα γυρίσματα του πρώτου Dune, έξι χρόνια πριν. Τώρα, με το Dune 3 στον ορίζοντα και τον ρόλο του Duncan Idaho να επιστρέφει, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να ξαναφορέσει την πανοπλία του – αλλά χωρίς τα γένια αυτή τη φορά.

Και δεν είναι ο μόνος της οικογένειας που μπαίνει στο σύμπαν του Dune. Ο 16χρονος γιος του, Νακάο-Γούλφ Μομόα, συμμετέχει κι αυτός στην ταινία, υποδυόμενος τον Leto II, τον γιο του Paul και της Chani. Το Dune: Part Three θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2026 από τη Warner Bros. και την Legendary Entertainment, με το γνωστό καστ (Σαλαμέ, Ζεντάγια, Φλόρενς Πιού) και μερικά νέα πρόσωπα που υπόσχονται να φέρουν νέο αέρα στην έρημο του Arrakis.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Ρυζιού στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Το 2ο Φεστιβάλ Ρυζιού επιστρέφει πιο πλούσιο και πιο δημιουργικό: από μαγειρικές επιδείξεις με τη Ντίνα Νικολάου και βραβευμένους σεφ, μέχρι πιάτα–έκπληξη από εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/09/2025

Απονομή του Βραβείου Ποίησης Κωνσταντίνος Γκράχαμ στο Παρίσι

Το βραβείο απονέμεται σε νέους στη μνήμη του Ελληνοαμερικανού ποιητή και ράπερ, γνωστού και ως Konstant, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών.

Zuccherino: Το νέο must-visit gelato spot στην καρδιά της Αθήνας

Η Αθήνα μόλις απέκτησε έναν νέο γευστικό προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού.

Πού θα ταξιδέψουμε με την "Ατραπό" ως το τέλος του 2025;

Η ομάδα που διοργανώνει πεζοπορικές περιηγήσεις θα μας "πάει" από Σαλαμίνα και Μεσολόγγι μέχρι Δυτικό Όλυμπο, Γκιώνα, Αρκαδία κ.ά.

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Γαστρονομία, συναυλίες και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Τελικά, τι μας έμεινε απο τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές;

Πήγαμε σε δεκάδες διαφορετικά μέρη, επιμείναμε Κυκλάδες ή Κρήτη (πάντα με συνταγή!), ανεβήκαμε στα βουνά, μείναμε στο Παγκράτι, δοκιμάσαμε πρωτόγνωρες εμπειρίες και καταλήξαμε στο τι κρατάμε και τί όχι από το φετινό ελληνικό θέρος.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Φεστιβάλ, Ημέρες Καριέρας και όσα δεν πρέπει να χάσεις στην πόλη τις επόμενες μέρες.