Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σταθμός μετρό Δημοτικό Θέατρο © Λεωνίδας Τούμπανος

Η ΣΤΑ.ΣΥ ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 1η Μαΐου 2025, λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις, οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο θα εκτελούνται κανονικά. Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Αναλυτικά, στις Γραμμές 2 & 3 οι σταθμοί θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν:

  • από Ανθούπολη προς Ελληνικό στις 14:42,
  • από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 14:37,
  • από Δημοτικό Θέατρο προς Δ. Πλακεντίας στις 14:44,
  • από Δ. Πλακεντίας προς Δημοτικό Θέατρο στις 14:36,
  • από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο ο πρώτος συρμός θα αναχωρήσει στις 09:10 και ο τελευταίος στις 13:58,
  • από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο ο πρώτος συρμός θα αναχωρήσει στις 09:06 και ο τελευταίος στις 13:54.

Για τη λειτουργία της Γραμμής 1 του Μετρό "Κηφισιά – Πειραιάς" και του Τραμ θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, καθώς αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις των σωματείων εργαζομένων. 

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Θωρακίζονται με αντικεραυνική προστασία εμβληματικά μνημεία της Θεσσαλονίκης

Ενισχύεται η προστασία έναντι του ακραίου φαινομένου σε τέσσερα μνημεία εγγεγραμμένα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ένα εκ των οποίων είναι και ο Λευκός Πύργος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/07/2025

Τι θα ομορφύνει το "Καλοκαίρι στην Αθήνα" την εβδομάδα 11-17 Ιουλίου;

Δείτε εντός όλες τις δωρεάν δράσεις (συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις) που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για το ερχόμενο επταήμερο.

Αποκαθίσταται το μνημειακό συγκρότημα της Βασιλικής Α’, στους Φιλίππους

Στην αποκατάσταση των μνημείων -συμπεριλαμβανομένου και του βαπτιστηρίου- προχωρά το Υπουργείο Πολιτισμού διά της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Η αρχιτέκτονας πίσω από τα πιο δημοφιλή αθηναϊκά εστιατόρια

H Χρυσοκόνα Μαύρου έχει υπογράψει σχεδιαστικά μερικά από τα πιο χοτ μέρη της πρωτεύουσας.

11 ιδέες για βόλτα τις επόμενες μέρες στην Αθήνα

Η Αθήνα τις επόμενες μέρες μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό σκηνικό πολιτισμού, μουσικής και τέχνης.

Εκεί θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού στην Αθήνα

Η δεύτερη πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ (10/7), κι εμείς σου προτείνουμε τις καλύτερες εμπειρίες για να την υποδεχθείς με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Vaptistis White: Ο κυκλαδίτικος ήλιος στο ποτήρι

Ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο λευκό κρασί που απογειώνει την εμπειρία του καλοκαιριού – απλά, χωρίς υπερβολές.