"Χριστούγεννα στην πόλη μας" με θέατρο, μουσική και χορό

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Χριστούγεννα

Η μαγεία των Χριστουγέννων πλημμυρίζει τον Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει θέατρο, μουσική και χορό. 

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δήμου θα παρουσιάσει τη διασκευή του έργου "Το κλειδί των Χριστουγέννων" του Μάριου Μάζαρη. Η δραματοποίηση του παραμυθιού θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο "Μάνος Λοΐζος", με τη διοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας. Την ίδια ημέρα, στις 7 μ.μ., η πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα γεμίσει με μουσική από την Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη. Τη συναυλία θα εμπλουτίσουν με τη ζωντάνια τους οι χορευτές της σχολής χορού "Εναρμόνισης" της Δήμητρας Δικαίου.

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ., η πλατεία Αγίου Νικολάου θα φιλοξενήσει τρεις χορωδίες για μια βραδιά γεμάτη Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Θα συμμετέχουν η Χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου, υπό τη διεύθυνση της Λίνας Μεταξά, η Χορωδία Ενορίας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Κάτσαρη, και η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας, υπό τη διεύθυνση του Χαράλαμπου Μιχαηλίδη.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., η πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα γεμίσει με χορευτικές κινήσεις από τις σχολές χορού Joy’s School Dance και Εναρμόνισης Δήμητρας Δικαίου, οι οποίες θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Θωρακίζονται με αντικεραυνική προστασία εμβληματικά μνημεία της Θεσσαλονίκης

Ενισχύεται η προστασία έναντι του ακραίου φαινομένου σε τέσσερα μνημεία εγγεγραμμένα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ένα εκ των οποίων είναι και ο Λευκός Πύργος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/07/2025

Τι θα ομορφύνει το "Καλοκαίρι στην Αθήνα" την εβδομάδα 11-17 Ιουλίου;

Δείτε εντός όλες τις δωρεάν δράσεις (συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις) που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για το ερχόμενο επταήμερο.

Αποκαθίσταται το μνημειακό συγκρότημα της Βασιλικής Α’, στους Φιλίππους

Στην αποκατάσταση των μνημείων -συμπεριλαμβανομένου και του βαπτιστηρίου- προχωρά το Υπουργείο Πολιτισμού διά της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Η αρχιτέκτονας πίσω από τα πιο δημοφιλή αθηναϊκά εστιατόρια

H Χρυσοκόνα Μαύρου έχει υπογράψει σχεδιαστικά μερικά από τα πιο χοτ μέρη της πρωτεύουσας.

11 ιδέες για βόλτα τις επόμενες μέρες στην Αθήνα

Η Αθήνα τις επόμενες μέρες μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό σκηνικό πολιτισμού, μουσικής και τέχνης.

Εκεί θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού στην Αθήνα

Η δεύτερη πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ (10/7), κι εμείς σου προτείνουμε τις καλύτερες εμπειρίες για να την υποδεχθείς με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Vaptistis White: Ο κυκλαδίτικος ήλιος στο ποτήρι

Ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο λευκό κρασί που απογειώνει την εμπειρία του καλοκαιριού – απλά, χωρίς υπερβολές.