
H περίοδος των Χριστουγέννων δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τα πολλά πλούσια γεύματα, εντός και εκτός σπιτιού, αλλά και από τα εκλεπτυσμένα, ιδιαίτερα προϊόντα που τα εμπλουτίζουν. Άλλωστε, το γιορτινό κλίμα επιτάσσει να δοκιμάσουμε κάτι φίνο και ασυνήθιστο, όπως η συλλογή της Thesauri Caviar, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για να ανεβάσετε επίπεδο στα δείπνα σας ή να τη χαρίσετε στους αμετανόητους foodies αγαπημένους σας.

Το χαβιάρι εξαιρετικής ποιότητας παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, στον Αμβρακικό Κόλπο, από ιχθυοκαλλιέργειες οξύρρυγχων, με την αξιοποίηση αναπτυγμένης τεχνογνωσίας και προσεκτικής φροντίδας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πλούσιες, ξηροκαρπικές νότες του Ossetra, στις λείες, μεγάλες πέρλες του Beluga και στην ήπια, φουντουκένια επίγευση του Baerii· ό,τι κι αν προτιμήσετε, όμως, να είστε σίγουροι ότι η φινετσάτη γεύση και η κρεμώδης υφή του θα συνοδεύσει ιδανικά σαμπάνια, εκλεκτά κρασιά και αποστάγματα, ενώ φυσικά μπορεί να καταναλωθεί και μόνο του.