"Ευκολάκι" θα γίνει η μαγειρική με το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη

Η συλλογή συνταγών του Άκη Πετρετζίκη έρχεται προσεχώς από τις εκδόσεις Πατάκη για να μας αποδείξει ότι μπορούμε να τρώμε υπέροχα σπιτικά γεύματα χωρίς να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο.

Ευκολάκι

Η μαγειρική δεν είναι πάντα χρονοβόρα και περίπλοκη. Μπορούμε να τρώμε υπέροχα σπιτικά γεύματα χωρίς να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο. Για να μας βοηθήσει ως προς αυτό έρχεται το "Ευκολάκι" η συλλογή συνταγών του Άκη Πετρετζίκη, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Πατάκη. Εντός της θα βρείτε 120 εύκολες και γρήγορες λύσεις για κάθε στιγμή και κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να βάλετε ή να κρατήσετε τη μαγειρική στη ζωή σας.

Ένα πρακτικό βιβλίο για κάθε άνθρωπο με περιορισμένο χρόνο, εργαζόμενο, φοιτητή, γονέα, πολυάσχολο, foodie που θέλει να περάσει στην πράξη ή αναζητά νέες γευστικές περιπέτειες. Μέσα στις σελίδες βρίσκουμε αναλυτικά πώς γίνεται η αρχή και
πώς οργανωνόμαστε για να καταλήξουμε σε γευστικά πιάτα χωρίς πολύ κόπο.

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν, επίσης, τα βιβλία του Άκη Πετρετζίκη Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις, το οποίο απέσπασε το βραβείο κοινού στην κατηγορία "Ευ Ζην" στα Public Book Awards το 2015, Μόνο σοκολάταPiece of cakeΗ δική μου ελληνική κουζίναStreet foodΤο απόλυτο βιβλίο της νηστείαςAll about brunch και Παιδικό πάρτι, καθώς και μια παιδική σειρά βιβλίων και επιτραπέζιων παιχνιδιών για τη διατροφή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Barilla Basil Bar στο ΚΠΙΣΝ: Το πιο νόστιμο event του Σεπτέμβρη έρχεται

Η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις την κρεμώδη Barilla Pesto alla Genovese για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
17/09/2025

Η Ρωμαϊκή Αγορά έλαμψε με "Μνήμη και Φως"

Με μια λαμπρή εκδήλωση, το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ τίμησαν την επέτειο ίδρυσης του Φεστιβάλ Αθηνών, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και αποτίοντας φόρο τιμής στη Μαρία Κάλλας.

Πολιτική, χρώμα και ιστορίες στους τοίχους: Τι γίνεται με τα γκράφιτι στην Αθήνα;

Πού τελειώνει η τέχνη και πού ξεκινά η αυθαίρετη παρέμβαση στον δημόσιο χώρο; Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση γύρω από τα γκράφιτι, μιλήσαμε με καλλιτέχνες που δίνουν 'φωνή' στους τοίχους της πρωτεύουσας.

Πώς το κόκκινο κρέας έγινε σύμβολο της αμερικανικής Δεξιάς

Κρέας και αρρενωπότητα πηγαίνουν ‘χέρι-χέρι’ εδώ και πολλές δεκαετίες. Τι μπορούμε να συμπεράνουμε από τον τρόπο που τρώνε οι Αμερικανοί της εποχής του Τραμπ;

Το 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ κάνει τον Πειραιά... νοστιμότερο

Το "Piraeus Taste Festival, Sea Food and More" γεμίζει την πόλη με γεύσεις αλλά και προβολές, παιδικό εργαστήρι και κρητικό γλέντι.

4ο Φεστιβάλ Strong me: Μια γιορτή ενδυνάμωσης και πρόληψης κατά της έμφυλης βίας

Τρεις μέρες γιορτής ενδυνάμωσης, τέχνης και αθλητισμού, με κεντρικό μήνυμα την ισότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ένας περίπατος σε μέρη της Αθήνας με βαριές μνήμες από τα ΑΣΚΙ

Ένας κυριακάτικος περίπατος σε Μεσολογγίου, Μπουμπουλίνας, Βικτώρια, Γλάδστωνος, σημεία όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατήθηκαν βάναυσα, με αφορμή τα 50 χρόνια του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.