10 χρόνια Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Χοροπαιδεία

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο: "...εκεί που φτερουγίζει ο νους... θολές και σκονισμένες, μνήμες μου ζωντανές!".

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Χοροπαιδεία

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Χοροπαιδεία γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από την δημιουργία του, παρουσιάζει την Δευτέρα 1η Ιουλίου, στο θέατρο του Αττικού Άλσους "Κατίνα Παξινού", την παράσταση "...εκεί που φτερουγίζει ο νους...θολές και σκονισμένες, μνήμες μου ζωντανές!"

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Χοροπαιδεία είναι μια ομάδα που ασχολείται με τη διατήρηση και προώθηση της ελληνικής παραδοσιακής χορευτικής και μουσικής κληρονομιάς.

Ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.
Ώρα έναρξης 8 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Χοροπαιδεία, Αλ. Ασημακοπούλου 33, Αγ. Δημήτριος, τηλ: 6987467875 -2130298122

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Τα παιδιά μιλούν με τ’ άστρα" στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο "Από τη Μυθολογία στο Διάστημα"

15.000 μαθητές και μαθήτριες παρουσιάζουν καινοτόμες δράσεις για το μέλλον στη μεγάλη γιορτή αειφορίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

Οι τάσεις στο σύμπαν του κρασιού για το 2026

Κάπως έτσι αναμένεται να κινηθεί στο σύμπαν γύρω από το αμπέλι το νέο έτος.

H "άγνωστη" Κρήνη Ανταίου, στα Πετράλωνα, έρχεται και πάλι στο φως

Το μνημείο αποκαλύφθηκε, το 1976, κατά τη διάρκεια σωστικής ανασκαφής στο πλαίσιο εργασιών του Οργανισμού Αποχέτευσης Πρωτευούσης.

Όλα όσα θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Ακόμη μια εβδομάδα που η πόλη δε θα σε απογοητεύσει με τις προτάσεις της, που εκτείνονται από εκθέσεις και δωρεάν προβολές ως γαστρονομικές εμπειρίες.

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις – Οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και τι να προσέξετε

Η περίοδος των εκπτώσεων θα διαρκέσει ως τις 27 Φεβρουαρίου. Τι να προσέξουν οι καταναλωτές και τα πρόστιμα για ανακρίβειες από τα μαγαζιά.

Με αριθμό-ρεκόρ ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας - Άνοιξαν οι αιτήσεις

Συνολικά 30.000 είναι οι διαθέσιμες θέσεις για τη διαδρομή, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση της τάξης του 20% σε σχέση με το 2025.

Η Barbie παρουσιάζει την πρώτη κούκλα με αυτισμό

Η κούκλα εντάσσεται στη συλλογή Barbie Fashionistas, εκπροσωπώντας τη διαφορετικότητα, με ποικιλία αποχρώσεων δέρματος, μαλλιών, σωματότυπων και αναπηριών.