Δωδώνη: Ένας γλυκός πειρασμός που "παγώνει το χρόνο"

Δωδώνη παγωτό

Έχοντας κυκλοφορήσει πάνω από 200 γεύσεις από το 1967 έως σήμερα, η Δωδώνη συνεχίζει να καινοτομεί, παράγοντας το πιο νόστιμο παγωτό φτιαγμένο από πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. Μια παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά, αυτή του να μετράμε παγωτά κάθε καλοκαίρι ώστε να αξιολογήσουμε την επιτυχία του, βρίσκεται στην καρδιά των παγωτών Δωδώνη. Δεν μας δροσίζουν απλώς, αλλά μας συνδέουν με τις μνήμες από την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου και με κάθε κουταλιά ξαναφέρνουν στο νου τη γεύση της ανάπαυλας πλάι στο κύμα, μετά από μία μεγάλη μέρα στην παραλία.

Δωδώνη παγωτό

Εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, η Δωδώνη συνεχώς πρωτοπορεί, δοκιμάζοντας νέους γευστικούς συνδυασμούς υλικών, διαφορετικά προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και επενδύοντας στην ποιοτική απόλαυση. Φέτος, μας χαρίζει τέσσερις νέες γεύσεις που "παγώνουν το χρόνο", από τις οποίες οι δύο (Vegan Βανίλια Μαδαγασκάρης και Vegan Mocha) είναι αφιερωμένες στους vegan, καθώς περιέχουν ρόφημα βρόμης με 50% λιγότερα λιπαρά και φυτικές ίνες. Οι κλασικές γεύσεις έχουν κι αυτές την τιμητική τους: το δροσιστικό Banoffee είναι ένας λαχταριστός συνδυασμός από παγωτό μπανάνα, τραγανά κομμάτια μπισκότου digestive και ρίπλα από μπισκότο καραμέλας. Τέλος, την απαραίτητη έξτρα δόση δροσιάς της δίνει το μάνγκο-πορτοκάλι με κομμάτια πορτοκαλιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ζωγράφισε το δικό σου ποτήρι κρασιού στο Μουσείο Οίνου - Κώστα Λαζαρίδη

Ζήστε τη μαγεία του κρασιού και της τέχνης στο Κτήμα Οινότρια Γη - Costa Lazaridi, μέσα από μια μοναδική ξενάγηση και ένα workshop ζωγραφικής

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/10/2025

Το Athens Science Festival φορά τα γιορτινά του στο Ωδείο Αθηνών

Τι γίνεται όταν το Greekonomics, η Κατερίνα Βρανά, ο Σπήλιος Φλώρος και "Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ" συναντιούνται στο The Christmas Lab;

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Σινεμά, γαστρονομία και όλα όσα σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα στην πόλη.

Orbis Vini: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία έκθεση αφιερωμένη στα "κρασιά του κόσμου"

Μήπως είναι η ώρα να δούμε κατάματα τα "κρασιά του κόσμου"; Η Orbis Vini, την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental της Αθήνας σε καλεί να ανακαλύψεις 490 κρασιά από 179 οινοποιεία και 14 διαφορετικές χώρες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα λαογραφικό "Αντάμωμα" στην Κυψέλη

Ένα folk event από το Torvas, εικαστικές περιηγήσεις στον Άλιμο και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 18 έως 26/10.

Θα ήθελες να μάθεις πώς να δώσεις νέα ζωή στα έπιπλά σου;

Στην σχολή τεχνών "Ασκαρδαμυκτί" θα μάθετε πως να συντηρήσετε και να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα.

Τι συνέβη όταν η Peggy Gou έπαιξε rave σε φούρνο

Η υπερδιάσημη DJ εμφανίστηκε σε ένα bakery του Παρισιού και ξεκίνησε να παίζει όσο δίπλα της σερβίρονταν κρουασάν.