Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.

Γκράβα

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 η ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί από 1 έως 10 Ιουλίου 2024 στο θέατρο Γκράβας.

Η υποβολή προτάσεων για το φεστιβάλ γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα festival.opanda.gr. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ. 

Το θέατρο Γκράβας, σε μια περιοχή με παράδοση στα νεανικά μουσικά συγκροτήματα (ροκ, rap, hip hop, κ.α.), καθώς και σε διάφορες μορφές εναλλακτικής πολιτιστικής δημιουργίας, υποδέχεται νέους και μαθητές για ένα εκρηκτικό δεκαήμερο εκδηλώσεων, που ενισχύουν και αναδεικνύουν τη νεανική δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση, μεταδίδοντας το ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική ενέργεια των νέων καλλιτεχνών.

  •  Συναυλίες με νεανικά μουσικά συγκροτήματα rock, rap, hip hop,  
  •  Συνάντηση μαθητικών συγκροτημάτων 
  •  Συνάντηση μουσικών σχολείων 
  •  Παραστάσεις stand up comedy
  •  Σύγχρονος χορός και street dancing
  •  Προβολή ταινιών μικρού μήκους απόφοιτων κρατικών και ιδιωτικών σχολών

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την ανοικτή πρόσκληση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email festivalopanda24@gmail.com.

Το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας, είναι ένα από τα τέσσερα φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή, το πρόγραμμα των οποίων επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αττικές Εκδόσεις και Piraeus Tower Α.Ε. συνεργάζονται για τη διαφημιστική αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά

Η Αττικές Εκδόσεις Α.Ε. ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συνεργασία της με την Piraeus Tower Α.Ε., φέρνοντας πρωτοποριακές λύσεις φωτισμού και προβολής στις προσόψεις του εμβληματικού Πύργου Πειραιά.

Οι κβαντικές επιστήμες στη σκηνή του Γαλλικού Ινστιτούτου

Πώς οι κβαντικές επιστήμες και οι γυναίκες που πρωτοπορούν στην έρευνα ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον;

Πολιτική, χρώμα και ιστορίες στους τοίχους: Τι γίνεται με τα γκράφιτι στην Αθήνα;

Πού τελειώνει η τέχνη και πού ξεκινά η αυθαίρετη παρέμβαση στον δημόσιο χώρο; Με αφορμή τη δημόσια συζήτηση γύρω από τα γκράφιτι, μιλήσαμε με καλλιτέχνες που δίνουν 'φωνή' στους τοίχους της πρωτεύουσας.

Barilla Basil Bar στο ΚΠΙΣΝ: Το πιο νόστιμο event του Σεπτέμβρη έρχεται

Η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις την κρεμώδη Barilla Pesto alla Genovese για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Η Ρωμαϊκή Αγορά έλαμψε με "Μνήμη και Φως"

Με μια λαμπρή εκδήλωση, το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ τίμησαν την επέτειο ίδρυσης του Φεστιβάλ Αθηνών, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και αποτίοντας φόρο τιμής στη Μαρία Κάλλας.

Πώς το κόκκινο κρέας έγινε σύμβολο της αμερικανικής Δεξιάς

Κρέας και αρρενωπότητα πηγαίνουν ‘χέρι-χέρι’ εδώ και πολλές δεκαετίες. Τι μπορούμε να συμπεράνουμε από τον τρόπο που τρώνε οι Αμερικανοί της εποχής του Τραμπ;