Η Όλγα Κεφαλογιάννη για τα 150 χρόνια του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ "150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία", όπου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία

Η "Μεγάλη Βρεταννία" είναι ένα ξενοδοχείο - θεσμός, που έχει συνδέσει το όνομά του με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα, κι έγινε συνώνυμο με την εκλεπτυσμένη φιλοξενία, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, στον χαιρετισμό της κατά την εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ "150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία", όπου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία

Η "Μεγάλη Βρεταννία", επεσήμανε η κα Κεφαλογιάννη αποτελεί μέρος της ιστορίας της Αθήνας, ένα τοπόσημο για την πόλη, έχει συμβάλει ιστορικά στην διαμόρφωση της ταυτότητάς της, συμπορεύεται μαζί της κι έχει συνδεθεί με τα μεγάλα γεγονότα, τις ένδοξες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της νεότερης ελληνικής ιστορίας, και πρόσθεσε: "To φως της Μεγάλης Βρεταννίας, είναι πάντα εδώ, και ανατροφοδοτεί καθημερινά, σταθερά, τη σύνδεσή μας με αυτή την πόλη. Γιατί αυτό είναι τελικά η Μεγάλη Βρεταννία. Μια σταθερά ομορφιάς και ποιότητας,  Μία αθηναϊκή 'κιβωτός' υψηλής αισθητικής."

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία

Αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ "150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία", υπογράμμισε ότι είναι ξεχωριστή ευκαιρία, αναδρομής σε αυτήν την πλούσια κληρονομιά του θρυλικού ξενοδοχείου, και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ, το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του.

150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Δήμος Αθηναίων: Ανέγερση γλυπτού-μνημείου για τα θύματα των Τεμπών

"''Το Δένδρο των Ψυχών'' συμβολίζει τη ζωή και την ελπίδα" ανέφερε ο δήμαρχος Χάρης Δούκας για το μνημείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/05/2024

Το ροζέ κρασί με "PEPLO" καλοκαιριού που σερβίρει κάθε αιθέρια στιγμή

Το Peplo είναι το κομψό ροζέ κρασί της Domaine Skouras που βγάζει πανιά για ένα καλοκαίρι όλο γεύση και φινέτσα.

Ένα Σάββατο και τρεις Αθήνες

Αυτό που η πόλη ετούτη αλλάζει τόσο εύκολα από τετράγωνο σε τετράγωνο, πολλές φορές ακόμα και μέσα στο ίδιο καρτιέ, είναι από τα μεγάλα της, ερωτεύσιμα, πλεονεκτήματα.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Έτοιμοι για την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων;

Μια γιορτή για τις μικρές βιβλιοφιλικές επιχειρήσεις, οι προβολές του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 25 έως 31/5.

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του UEFA Europa Conference με το Φεστιβάλ Φιλάθλων

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει με με μια γιορτή αφιερωμένη στους οπαδούς του.

Σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας η Όλγα Κεφαλογιάννη

Το Υπουργείο Τουρισμού έχει εντάξει και ήδη υλοποιεί μία σειρά έργων που αποσκοπούν στις προσβάσιμες παραλίες και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Φυσικά Fysika επιστρέφει για ένα pop-up event στο "Beetroot Studio" με τη συνεργασία του "Poster Restaurant"

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εύρος και την δυναμική του ελληνικού φυσικού κρασιού από 7 οινοποιεία και έπειτα να δοκιμάσουν bar snacks από το αγαπημένο "Poster".