Ο ΟΑΣΑ διευρύνει το δίκτυο πώλησης και επαναφόρτισης ATH.ENA Ticket & ATH.ENA Card

ΟΑΣΑ

Στην περαιτέρω αναβάθμιση του δικτύου πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων ATH.ENA Ticket και καρτών ATH.ENA Card των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, προχωρά ο ΟΑΣΑ, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. 

Ο Οργανισμός διευρύνει σε 554 τα συνεργαζόμενα σημεία στην Αττική (περίπτερα, μίνι μάρκετ, κ.α.) όπου το επιβατικό μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια, τα 491 εκ των οποίων, παρέχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα επαναφόρτισης των μηνιαίων καρτών ATH. ENA card.

Εκτός από τους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ, τα εκδοτήρια της ΟΣΥ και την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr), οι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών ΑΤΗ.ΕΝΑ Card θα μπορούν πλέον να επαναφορτίζουν τις μηνιαίες κάρτες τους στα 491 συνεργαζόμενα σημεία, με προϊόντα μετακίνησης 30 ημερών. Ταυτόχρονα, σε 63 επιπλέον σημεία πώλησης, οι επιβάτες μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια(πακέτο 5 εισιτηρίων και πακέτο 10 + 1 εισιτηρίων). 

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ λειτουργεί εφαρμογή αναζήτησης όλων των συνεργαζόμενων σημείων στην Αττική. Δείτε εδώ.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του Οργανισμού έχει τη δυνατότητα:

  • να δει τα σημεία πώλησης στο χάρτη ή σε λίστα
  • να επιλέξει σημείο πώλησης και να δει την ακριβή θέση του στο χάρτη
  • να αναζητήσει με Τ.Κ. ή με διεύθυνση
  • να φιλτράρει τα σημεία πώλησης έχοντας ορίσει απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο που αναζητά

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος, δήλωσε σχετικά: "Ο ΟΑΣΑ, με στόχο τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, πύκνωσε το δίκτυο λιανικής του Οργανισμού, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα φόρτισης των μηνιαίων καρτών σε σχεδόν 500 νέα συνεργαζόμενα σημεία. Η ενέργεια αυτή, αναμένεται να διευρύνει τη χρήση της προσωποποιημένης κάρτας ATH.ENA card, με πολλαπλά οφέλη για τον Οργανισμό και το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του". 

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

The World's 50 Best Vineyards: Οι ναοί του κρασιού για το 2025

Έγινε γνωστή η λίστα που πια αποτελεί το σημαντικότερο διεθνές benchmark στον οινοτουρισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
20/11/2025

H ΑΒ Βασιλόπουλος προάγει την κυκλική οικονομία

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων "Τρόφιμα Αγάπης" που υλοποιεί η ΑΒ Βασιλόπουλος μειώνει τη σπατάλη, ενισχύοντας χιλιάδες συνανθρώπους μας.

"Οι δικές μας μητέρες": Έμφυλη βία σε ηλικιωμένες γυναίκες και διαγενεακή αλληλεγγύη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Έμφυλης Βίας, το Κέντρο Διοτίμα διοργανώνει μια εκδήλωση αφιερωμένη στις ηλικιωμένες επιζώσες έμφυλης βίας.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκδοση πλαστικής Κάρτας Αναπηρίας: Αυτές είναι οι παροχές

Ένα σημαντικό βήμα για τη διεύρυνση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Ο ΟΣΔΕΛ ξεκινά καμπάνια για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων απέναντι στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου υλοποιεί καμπάνια με στόχο την επισήμανση της ανάγκης για τη θωράκιση της πνευματικής ιδιοκτησίας απέναντι στις ανεξέλεγκτες εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Τι θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Μερικά πράγματα που αξίζει να δεις και να κάνεις στην πόλη αυτή την εβδομάδα.

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ και ποιοι δρόμοι κλείνουν

Οι ρυθμίσεις ξεκίνησαν σταδιακά από το Σάββατο και κορυφώνονται σήμερα, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.