Το Athens Bike Festival γιορτάζει την 10η διοργάνωσή του

Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός αλλά και πολλές παράλληλες δραστηριότητες θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival.

Athens Bike Festival 2024

Το Athens Bike Festival, η μοναδική έκθεση για το ποδήλατο στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα δέκατα γενέθλιά του με μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πολύ πιο φρέσκια διοργάνωση για τρεις ημέρες, από τις 12 ως και τις 14 Απριλίου 2024 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του, η ομάδα του Athens Bike Festival έχει συγκεντρώσει ικανή τεχνογνωσία και εμπειρία, με αποτέλεσμα, κάθε φορά, να βάζει τον στόχο και πιο ψηλά.

Athens Bike Festival 2024

Στόχος του Αthens Bike Festival, από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του, ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου σε μια εκδήλωση - γιορτή για το ποδήλατο. Φίλοι του ποδηλάτου, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση, παιδιά, αλλά και αθλητές και ερασιτέχνες ποδηλάτες - όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο. Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 15.000 επισκέπτες το 2023, το Athens Bike Festival αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.

Athens Bike Festival 2024

Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες αλλά και ποδηλατικός τουρισμός θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στα σχεδόν 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι. Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ειδικά ποδήλατα, θα περιμένουν τους επισκέπτες. Παράλληλα, τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση θα έχουν και φέτος δυναμική παρουσία στο Athens Bike Festival. 

Athens Bike Festival 2024

Η προσέλκυση παιδιών και νεαρών ζευγαριών αποτελούν από τους κεντρικούς στόχους του Athens Bike Festival καθώς είναι το "μέλλον" του ποδηλάτου. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Στο πλαίσιο του Athens Bike Festival, τα παιδιά μπορούν να μάθουν για ποδήλατο αλλά και να κάνουν ποδήλατο, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα.

Athens Bike Festival 2024

Είσοδος: 5 € γενική είσοδος
Δωρεάν για παιδιά & νέους κάτω των 18 ετών
Δωρεάν για κατόχους δελτίου ανεργίας

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.