"Να Μου Γελλάς": Μια συζήτηση με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Οι συναντήσεις του «Να Μου Γελλάς» με διακεκριμένες προσωπικότητες συνεχίζονται αυτήν την Κυριακή.

Γιάννης Ζουγανέλης Να μου γελλάς

Οι συναντήσεις του namougellas.com, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. Αυτήn την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει η πρώτη συνάντηση για το 2024.

Καλεσμένος ο καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, που θα κουβεντιάσει παρέα με δέκα συνδρομητές του "Να Μου Γελλάς" στο στέκι του εγχειρήματος, στην Πλάκα. Με καφεδάκι και κέρασμα θα συστηθεί ο καθένας με τρόπο απροβάριστο.

Θέμα στη συνάντηση αυτή, ο Γιάννης Ζουγανέλης βάζει τις "Μορφές ανθρώπων". Κι έτσι, με δυο λέξεις, λες πως τα είπε όλα, όσα έχουν σημασία. "Μορφές ανθρώπων". "Τι σημαίνει όμορφος;", ρωτάει. Για εκείνον, παλιά δεν ήταν επίθετο, αλλά ευχή. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για τη νοηματική γλώσσα που χρειάστηκε για να επικοινωνεί με τους γονείς του, μια γλώσσα που ήταν οικουμενική πριν φτάσει να αποδίδει μόνο μια σειρά γραμμάτων. Τονίζει πώς τα ελληνικά είναι η μόνη εννοιολογική γλώσσα στον κόσμο. Βρίσκει κοινό παρονομαστή με τα γερμανικά. Τη γλώσσα που δεν ήξερε αρκετά όταν σπούδαζε "σύνθεση, ενορχήστρωση και όπερα στην Ακαδημία Τεχνών του Μονάχου, από την οποία και αποφοίτησε με άριστα". Και έτσι ανοίγει το τεράστιο κεφάλαιο μουσική.

Ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας από τους δέκα συνομιλητές στη συνάντηση με τον Γιάννη Ζουγανέλη; Μάθε πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα ενημερωθούν οι δέκα συνδρομητές που θα κληρωθούν να συμμετέχουν στη συνάντηση. 

Για όποιον κληρωθεί και δε μπορεί να παρευρεθεί ζωντανά στην Πλάκα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω zoom.

Ημερομηνία συνάντησης: Κυριακή 28 Ιανουαρίου
Ώρα συνάντησης: 5-7 μ.μ.
Τόπος συνάντησης: Πλάκα (Αθήνα) αλλά και με σύνδεση μέσω zoom.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ό,τι hot παίζει για διασκέδαση στην πόλη σε περιμένει στο More.com

Όπου και αν βρίσκεις τον εαυτό σου, η νέα του εφαρμογή του More.com σου προσφέρει προτάσεις ειδικά για σένα, ειδικά την περίοδο των γιορτών!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/01/2026

Το αντίο της Φίνος Φιλμ στην ηθοποιό Τόνια Καζιάνη, που έφυγε από τη ζωή

Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε ταινίες, όπως "Επαναστάτης Ποπολάρος" και "Αδέλφια μου αλήτες πουλιά", ενώ η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά "Τυφλόμυγα" του ΑΝΤ1.

Πώς θα γιορτάσει τα Θεοφάνεια η Αθήνα και ο Πειραιάς

Λόγω της διεξαγωγής των εορτασμών, θα ισχύσουν κυκλοφορικές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά. Πώς θα κινηθεί το τραμ.

Δύο νέες υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Ακρόπολης

Επαναλειτουργεί το κτίριο επί της οδού Αρεοπαγίτου 18-20, ενώ διαμορφώνεται το παράπλευρο οικοπέδο, επί της Βύρωνος 20, για το κοινό του αρχαιολογικού χώρου.

"Εξηγώντας τον Τραμπ'': Με αφορμή την επικαιρότητα διαβάζουμε ξανά το βιβλίο του Τάκη Παππά

Το βιβλίο "Εξηγώντας τον Τραμπ'' εστιάζει στον χαρακτήρα της νέας αµερικανικής εξουσίας και διερωτάται για τις δηµοκρατίες από εδώ και στο εξής.

Το κολυμβητήριο στο Γουδή επαναλειτουργεί ανανεωμένο από τις 8 Ιανουαρίου

Ένας σύγχρονος και ζωτικός χώρος άθλησης και ευεξίας για τους πολίτες του δήμου Αθηναίων δίνεται ξανά σε λειτουργία, με πλήρη τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Κάποια πράγματα που θα θέλαμε να αλλάξουν στην Αθήνα το 2026

Λιγότερη κίνηση, συχνά δρομολόγια στα ΜΜΜ, καθαριότητα, προσβάσιμους δημόσιους χώρους και πάρκα... Θα είναι το νέο έτος διαφορετική η πόλη που αγαπάμε;