Στρώστε το γιορτινό σας τραπέζι με τα Αγνοmarket meat

Αγνοmarket meat

Τα Χριστούγεννα εκτός από αγάπη, οικογένεια, και φίλοι σημαίνει συναντήσεις, καλέσματα, πλουσιοπάροχα τραπέζια με λαχταριστά φαγητά!

Προετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα για τις γιορτινές ημέρες κάνοντας τη βόλτα σας σε μία από τις 6 υπεραγορές κρεάτων Αγνοmarket meat σε Πειραιά, Περιστέρι, Άγιο Δημήτριο, Δάφνη, Καλλιθέα και Βύρωνα.

Εκεί θα βρείτε ποικιλία από κρέατα πρώτης ποιότητας για κάθε συνταγή, ειδικές κοπές, παρασκευάσματα έτοιμα για το φούρνο ή τη σχάρα και φυσικά τις ξεχωριστές προτάσεις των Αγνοmarket meat για τις γιορτινές ημέρες. Γιατί στα Αγνοmarket meat ξέρουν να σε φροντίζουν!

Αγνοmarket meat

Προμηθευτείτε από τα καταστήματα Αγνοmarket meat το χριστουγεννιάτικο συνταγολόγιο που ετοίμασαν για εσάς, και επιλέξτε τα εδέσματα για το εορταστικό σας τραπέζι.

Το καρέ των Χριστουγέννων με γέμιση από κάστανα, κουκουνάρι, μήλο και δαμάσκηνα είναι ένα από αυτά και έχει την τιμητική του στο γιορτινό τραπέζι.  Η εορταστική πορκέτα με γέμιση από λουκάνικο, μπαχαρικά και πορτοκάλι θα εντυπωσιάσει με την εμφάνιση και την τραγανή της κρούστα. Το εορταστικό κοτόπουλο με χριστουγεννιάτικη γέμιση είναι μία από τις παραδοσιακές επιλογές των γιορτών. Το χοιρινό κότσι με μαύρη μπύρα μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής της γεύσης στο χριστουγεννιάτικο αλλά και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Μία ακόμα εξαιρετική επιλογή είναι το χοιρινό του βοσκού με αποξηραμένα βερίκοκα, καραμελωμένο κρεμμύδι και τυριά… Και οι προτάσεις δεν τελειώνουν εδώ.

Χρυσαφένιος κόκορας, ριγανάτη τηγανιά, κοτόπουλο με σύκο και πορτοκάλι, ρολά με δαμάσκηνα, ρολό γαλοπούλας, ρολίνια Argentina και μαύρος χοίρος με σάλτσα forest είναι μερικές ακόμα από τις γευστικές συνταγές που θα βρείτε στα Αγνοmarket meat… Όλα έτοιμα για το φούρνο!

Αν πάλι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για μία επίσκεψη στο κατάστημα, μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας και τα Αγνοmarket meat θα τη φέρουν στην πόρτα σας. Και μην ξεχάσετε να αποκτήσετε τη δική σας Meat Bonus Card για να κερδίζετε περισσότερο όλο το χρόνο.

www.agnomarket-meat.gr

Καταστήματα 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ακτή Θεμιστοκλέους 20 Μαρίνα Ζέας | T: 210 453 5542
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Θηβών 80 | Τ: 210 577 3783
ΔΑΦΝΗ ΣΤO ΜΕΤΡΟ Λ. Αλεξ. Παπαναστασίου 4 | T: 210 973 0844
ΑΛΙΜΟΣ / ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Θεομήτορος 50 | Τ: 210 985 3210
ΠΑΓΚΡΑΤΙ / ΒΥΡΩΝΑΣ
Νικηφορίδη & Αγ. Φανουρίου | Τ: 210 760 9496
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αριστείδου 134 | Τ: 210 952 3436

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μυστικά για τα πιο καλοβαμμένα αβγά

Είτε σε παραδοσιακό κόκκινο, είτε με εκρηκτικά ανοιξιάτικα χρώματα, υπάρχουν μυστικά που θα κάνουν τα πασχαλινά αβγά μας να λάμψουν και να εντυπωσιάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.