Ένα Xmas Bazaar στο METApolis για τα παιδιά του χωριού Μόντε στην Ουγκάντα της Αφρικής

Από το μη κερδοσκοπικό, ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό σωματείο oι Φίλοι του Μόντε/ Friends of Monde.

Φίλοι του Μόντε/ Friends of Monde

Η φωτογραφική ομάδα του METApolis, οι Δάσακαλοι και oι Φίλοι του Μόντε/ Friends of Monde μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στο χώρο του Metapolis Gallery με σκοπό την υποστήριξη του σχολείου στο μακρινό χωριό Μόντε/ Monde που βρίσκεται στην Ουγκάντα της Αφρικής.

Στο bazaar θα βρούμε χριστουγεννιάτικα δωράκια, χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με όμορφες συνθέσεις των Φίλων του Μόντε καθώς επίσης και παραδοσιακά χειροποίητα #handmade ουγκαντέζικα αντικείμενα, είδη δώρων και τοπικά προϊόντα από την μακρινή Ουγκάντα. Τα περισσότερα χειροποίητα ουγκαντέζικα αντικείμενα προέρχονται από φυσικά υλικά και παράγονται από κοινότητες γυναικών που διαμένουν σε διάφορες περιοχές στην Ουγκάντα, που εδώ και χρόνια στηρίζουν οι Friends of Monde.

Οι Φίλοι του Μόντε / Friends of Monde, είναι ένα μη κερδοσκοπικό, ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2018 με έδρα την Αθήνα (Αρ.Καταχ.Σωματ. 32385) και δραστηριοποιείται εθελοντικά από το 2009 στο χωριό Μόντε / Monde της Ουγκάντας στην Αφρική. Τηρώντας αυστηρά την επιχειρησιακή ανεξαρτησία και με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων πληθυσμών, τα μέλη του Σωματείου έχουν ως σκοπό να προσφέρουν βοήθεια σε μεγάλες αλλά και σιωπηρές κρίσεις του πλανήτη μας.

Ώρες λειτουργίας: 8/12, 5-10 μ.μ. | 9/12, 10 π.μ.-10 μ.μ. | 10/12, 11 π.μ.-6 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Στην Ιπποκράτους υπάρχει ένα μανάβικο που είναι και café

Και το αντίθετο: Εκεί λοιπόν θα πας για βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και για τον -πολύ καλό- καφέ σου.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Φουλ του φεστιβάλ, γαστρονομικά events και όσα δεν πρέπει να χάσεις στην πόλη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Γνώριζες τι ιστορίες μπορεί να κρύβει το ελληνικό γραμματόσημο;

Το ΜΙΕΤ προσκαλεί το κοινό σε ένα δημιουργικό ταξίδι γνωριμίας με τον θαυμαστό κόσμο του γραμματοσήμου, μέσα από ένα πρωτότυπο εργαστήρι που ενώνει τη φαντασία με την τέχνη.

ΔΕΗ Chocolate & Ice Cream Experience: Το κορυφαίο πάρκο σοκολάτας επιστρέφει

Ένα γλυκό ταξίδι ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Δέκα νέα προγράμματα του "Cycladic Identity" ξεκινούν σε οκτώ νησιά των Κυκλάδων

Άνδρος, Δονούσα, Κουφονήσι, Μύκονος, Σαντορίνη, Σέριφος, Σύρος και Τήνος υποδέχονται δέκα δράσεις από την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Όλα τα εργαστήρια της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για τον Οκτώβριο

Spoken word, βιβλία, capoeira, κόμικ ή θέατρο: αυτές κι ακόμα περισσότερες είναι οι θεματικές των εργαστηρίων του μήνα -ένα από αυτά μπορεί να γίνει το χόμπι σου.