Επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Ψυχοσωματική κίνηση, γιόγκα και στρες" στο Μέγαρο Μουσικής

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή επιστημονικών δεδομένων και εμπειριών επάνω στο θέμα της επίδρασης της ψυχοσωματικής άσκησης και της γιόγκα στο στρες καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε εξειδικευμένους επιστήμονες, εκπαιδευτές γιόγκα και άλλους ειδικούς πάνω στο θέμα.

Γιόγκα στο πάρκο για όλους

O Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας (Σ.Γ.Ε.) διοργανώνει την Επιστημονική Ημερίδα µε θέμα: "Ψυχοσωματική κίνηση, γιόγκα και στρες" το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 (1-7 μ.μ.) στην αίθουσα Γιάννης Μαρίνος του Συλλόγου "Οι φίλοι της Μουσικής" στο Μέγαρο Μουσικής.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανταλλαγή επιστημονικών δεδομένων και εμπειριών επάνω στο θέμα της επίδρασης της ψυχοσωματικής άσκησης και της γιόγκα στο στρες καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε εξειδικευμένους επιστήμονες, εκπαιδευτές γιόγκα και άλλους ειδικούς πάνω στο θέμα.

Η ψυχοσωματική αγωγή και η γιόγκα είναι από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να αντιστρέψουμε τις προκλήσεις και τις δυσάρεστες συνέπειες του στρες στη ζωή μας και να μετακινηθούμε προς τον αυτοέλεγχο, την ισορροπία, την υγεία και την ευεξία μας.

Τους ομιλητές θα συντονίσει ο κ. Γεώργιος Κράλλης – Κοινωνικός ∆ιαπολιτισµικός Λειτουργός, Σύµβουλος Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπευτής NDI.

Mεταξύ των ομιλητών που συµµετέχουν είναι: ο κος Λευτέρης Γεωργακόπουλος, νευροφυσιολόγος, ο Δρ. Ευθύμιος Αγγελάκης, Νευροψυχολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Tennessee, Η.Π.Α. Επικεφαλής Νευροψυχολογικού Εργαστηρίου Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός". ο ∆ρ. ∆ηµήτριος Ζαγκλής, ιατρός νευρολόγος, ο κος Νικόλαος Μαγαλιός, ψυχολόγος, η κα Έλενα Κούβαρη ψυχολόγος/mindfulness coach, η κα Βασιλική Νάστου Yoga therapist, η κα Κατερίνα Κατσογρασσάκη, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ  με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην ανθρώπινη απόδοση κ υγεία, ο κος Παναγιώτης Μάντης δεκαθλητής/ψυχολόγος, η κα Ελένη Κοσσυφίδου δασκάλα γιόγκα, η κα Μαρία Χρυσοχεράκη δασκάλα γιόγκα, ο κος Γιάννης Χρυσουλάκης δάσκαλος γιόγκα κ.α.

Κρατήσεις εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν πριν τις 22:00 ως τα τέλη Φεβρουαρίου

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται η προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ10, με αφετηρία την ήδη υπάρχουσα στάση "Ζάππειο".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

Τα κρασιά της Πελοποννήσου στην Αίγλη Ζαππείου

Το Peloponnese Wine Festival επανέρχεται στην Αθήνα, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο βιβλία στον χώρο του Eteron

Ομιλίες, παρουσιάσεις, αλλά και μουσικά events μας περιμένουν στην 3η έκθεση βιβλίου "Pick A Book" το διήμερο 10 & 11 Ιανουαρίου 2026.

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Το δεύτερο ΣΚ του 2026 φέρνει μαζί του μπόλικα δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και lives, νέα εστιατόρια και μπαρ, καθώς και πολλές ακόμη αφορμές εξόδου.

Craft Riot Festival: Ένα διήμερο δημιουργίας και αντίδρασης στην Τεχνόπολη

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 180+ ανεξάρτητοι καλλιτέχνες, που εκφράζονται χωρίς περιορισμούς, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις δημιουργίες τους.

Το Μετρό της Αθήνας και ο γρίφος των επεκτάσεων του

Οι επεκτάσεις του δικτύου Μετρό προς τα Βόρεια και τα Νότια Προάστια παραμένουν "σχέδια επί χάρτου", καθώς πρέπει να αναζητηθούν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ό,τι hot παίζει για διασκέδαση στην πόλη σε περιμένει στο More.com

Όπου και αν βρίσκεις τον εαυτό σου, η νέα του εφαρμογή του More.com σου προσφέρει προτάσεις ειδικά για σένα, ειδικά την περίοδο των γιορτών!