Ξεκίνησα οι εγγραφές στην "HotelBrain Academy"

H "HotelBrain Academy" παρέχει εκπαιδευτικά τουριστικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & Beverage Management, το Front Office and Reception Management καθώς επίσης το Hotel Management με δυνατότητα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης.

HotelBrain Academy

Η "HotelBrain Academy", του ξενοδοχειακού "Ομίλου HotelBrain", που στόχο έχει την εκπαίδευση και κατάρτιση όσων ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο και παράλληλα την απορρόφηση νέων ταλέντων στα ξενοδοχεία του Ομίλου, ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της ενώ οι εγγραφές για την 2η ακαδημαϊκή χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει.

H "HotelBrain Academy" παρέχει εκπαιδευτικά τουριστικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & Beverage Management, το Front Office and Reception Management καθώς επίσης το Hotel Management με δυνατότητα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης. Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων που μένουν εκτός Αθηνών υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Professional Diploma in Hospitality και Hotel Management μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

HotelBrain Academy

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από καταξιωμένους καθηγητές με εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο αλλά και από έμπειρα στελέχη του Ομίλου "HotelBrain" σε ολιγομελή τμήματα με 40% πρακτική εφαρμογή στο σύνολο των εκπαιδευτικών ωρών. Παράλληλα οι απόφοιτοι έχουν εγγυημένη προσφορά εργασίας σε πάνω από 95 ξενοδοχεία και σε περισσότερους από 39 προορισμούς του Ομίλου "HotelBrain", σε όλη την Ελλάδα.

HotelBrain Academy

Επιπρόσθετα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της "HotelBrain Academy" εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα up- to-date θεματικά σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και πληροφοριών που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του τουριστικού κλάδου.

HotelBrain Academy

Οι πρώτοι απόφοιτοι της Ακαδημίας εργάστηκαν φέτος το καλοκαίρι σε διάφορες θέσεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου "HotelBrain" αξιοποιώντας τις γνώσεις τους και αποκτώντας περαιτέρω εργασιακή εμπειρία.

Ο Όμιλος "HotelBrain" αναγνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες και ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο του τουριστικού κλάδου προχώρησε στην ίδρυση της "HotelBrain Academy" καθώς η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και η απορρόφηση νέων ταλέντων είναι ένας τομέας όπου θα υπάρχει ολοένα μεγαλύτερη κινητοποίηση το επόμενο διάστημα τόσο για την άντληση εργαζομένων όσο και για την επανεκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού. 

Όλοι οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων πιστοποιούνται με βεβαίωση παρακολούθησης από την HotelBrain Academy.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Τα παιδιά μιλούν με τ’ άστρα" στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο "Από τη Μυθολογία στο Διάστημα"

15.000 μαθητές και μαθήτριες παρουσιάζουν καινοτόμες δράσεις για το μέλλον στη μεγάλη γιορτή αειφορίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/01/2026

Οι τάσεις στο σύμπαν του κρασιού για το 2026

Κάπως έτσι αναμένεται να κινηθεί στο σύμπαν γύρω από το αμπέλι το νέο έτος.

H "άγνωστη" Κρήνη Ανταίου, στα Πετράλωνα, έρχεται και πάλι στο φως

Το μνημείο αποκαλύφθηκε, το 1976, κατά τη διάρκεια σωστικής ανασκαφής στο πλαίσιο εργασιών του Οργανισμού Αποχέτευσης Πρωτευούσης.

Όλα όσα θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα

Ακόμη μια εβδομάδα που η πόλη δε θα σε απογοητεύσει με τις προτάσεις της, που εκτείνονται από εκθέσεις και δωρεάν προβολές ως γαστρονομικές εμπειρίες.

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις – Οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και τι να προσέξετε

Η περίοδος των εκπτώσεων θα διαρκέσει ως τις 27 Φεβρουαρίου. Τι να προσέξουν οι καταναλωτές και τα πρόστιμα για ανακρίβειες από τα μαγαζιά.

Με αριθμό-ρεκόρ ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας - Άνοιξαν οι αιτήσεις

Συνολικά 30.000 είναι οι διαθέσιμες θέσεις για τη διαδρομή, αντιπροσωπεύοντας μια αύξηση της τάξης του 20% σε σχέση με το 2025.

Η Barbie παρουσιάζει την πρώτη κούκλα με αυτισμό

Η κούκλα εντάσσεται στη συλλογή Barbie Fashionistas, εκπροσωπώντας τη διαφορετικότητα, με ποικιλία αποχρώσεων δέρματος, μαλλιών, σωματότυπων και αναπηριών.