To παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι μετατρέπεται σε ένα εργοστάσιο μπύρας και γλυκών

Το τριήμερο 20-22/10 οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να γνωρίσουν δεκάδες ελληνικές ζυθοποιίες, ενώ το τριήμερο 27-29/10 το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά.

Beer Factory Festival

Το τριήμερο 20-22/10 οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να γνωρίσουν δεκάδες ελληνικές ζυθοποιίες, ενώ το τριήμερο 27-29/10 το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά. Ο λόγος για το Beer Factory Festival και το Sweet Factory Festival αντίστοιχα. 

Beer Factory Festival

Beer Factory Festival

Στο Beer Factory Festival οι λάτρεις της μπύρας – και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, για τρεις μέρες, 20, 21, 22 Οκτωβρίου δεκάδες ελληνικές ζυθοποιίες, να γευτούν γνωστές και σπάνιες ετικέτες μπύρας από όλη την Ελλάδα, να μάθουν όλα τα μυστικά και τις παραδόσεις γύρω από την μπύρα σε εξειδικευμένα workshops οικιακής ζυθοποιίας, γευσιγνωσίας, σερβιρίσματος της μπύρας και φυσικά να δοκιμάσουν την τεράστια ποικιλία street food επιλογών του Street Food Market. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μουσικά δρώμενα με DJs και μπάντες στα 2 ειδικά διαμορφωμένα Beer Music Stages.

Κλείστε το εισιτήριό σας μέσω more.com

Sweet Factory Festival

Sweet Factory Festival

Οι μετρ του είδους έχουν συγκεντρώσει την "ανφαν γκατέ" γλυκών από όλη την Ελλάδα και ετοιμάζουν ένα φεστιβάλ γλυκών, ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Για τρεις μέρες, 27, 28, 29 Οκτωβρίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα πλημμυρίσει από οτιδήποτε σχετίζεται με γλυκά: σοκολάτες, παγωτά, καραμέλες, ζαχαρωτά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλειφιτζούρια, βάφλες και cupcakes -vegan και μη- θα έχουν την τιμητική τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Δεκάδες καταστήματα ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό σε ένα φεστιβάλ που εμπλουτίζεται με σεμινάρια και workshops από γνωστούς pastry chefs και food bloggers και happenings.

Κλείστε το εισιτήριό σας μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το Φυσικά Fysika επιστρέφει για ένα pop-up event στο "Beetroot Studio" με τη συνεργασία του "Poster Restaurant"

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εύρος και την δυναμική του ελληνικού φυσικού κρασιού από 7 οινοποιεία και έπειτα να δοκιμάσουν bar snacks από το αγαπημένο "Poster".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/05/2024

Το "Semiramis" καλωσορίζει το καλοκαίρι με το opening της ανανεωμένης πισίνας του

Η πισίνα του Semiramis ανοίγει και πάλι, ανανεωμένη αισθητικά, αλλά και γευστικά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς για τους 7 άξονες που θα καταστήσουν την Αττική ως την πρώτη "πράσινη" Περιφέρεια της Ελλάδας

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέπτυξε στο 9ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης τους στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη του λεκανοπεδίου.

Ακολουθώντας τις "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" σε όλη την Ελλάδα

Το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων με ξεναγήσεις, περιπάτους, πεζοπορίες και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

CIVINET Greece-Cyprus 2024: Μια ημερίδα για τον πολιτισμό σε ένα συνέδριο βιωσιμότητας;

Η 3η ημέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στον πολιτισμό, θέλοντας να αναδείξει την ευρύτερη σύνδεση της βιώσιμης ανάπτυξης με τον κλάδο του πολιτισμού.

Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης ειδικής φυσικής αγωγής για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

The Meet Market #JazzEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Ήρθε και πάλι αυτή η περίοδος του χρόνου!

Το Meet Market #JazzEdition έρχεται φορτσάτο και γιορτάζει το 23ο Athens Jazz Festival στην Τεχνόπολη.