Athens Wine & Art Festival: Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Το φεστιβάλ επιστρέφει με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

ΕΚΘΕΣΗ WINE ART

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων δύο, το Athens Wine & Art Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα, επιστρέφει. Ανανεωμένο, έρχεται στις 21 & 22 Οκτωβρίου και πάλι στον χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της ΑΣΚΤ. 

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας θα είναι εκεί για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα πάνω από 500 κρασιά τους. Πολλά από τα οινοποιεία που συμμετέχουν, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε έκθεση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη δουλειά τους και τις δημιουργίες τους στο οινόφιλο κοινό. 

Στο πλαίσιο του 3ου Athens Wine & Art Festival, σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Τέχνης με επιλεγμένα, σπάνια έργα από τη συλλογή της σχολής, υπό την επιμέλεια του κου Μανόλη Καρτεράκη, ιστορικού Τέχνης και επιμελητή της συλλογής της ΑΣΚΤ. 

Καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις που θα περιλαμβάνουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και δημιουργικά εργαστήρια, θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες της έκθεσης, ενώ παιδικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς φίλους.

Info
Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου | 11 π.μ.-1 μ.μ. μόνο για επαγγελματίες | 1-8 μ.μ. για το κοινό

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Κατάνυξη στις ομορφότερες αθηναϊκές εκκλησίες για Επιτάφιο και Ανάσταση

Το Πάσχα στην πρωτεύουσα μπορεί να μη συγκρίνεται με τους εορτασμούς της επαρχίας, αλλά κρύβει τις δικές του μοναδικές στιγμές, που μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε μια άλλη πλευρά της πόλης μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
02/05/2024

10 ελληνικά κρασιά για το Πάσχα και τα πιάτα με τα οποία θα τα ταιριάξετε

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.

Rave, εθισμός και microdosing: Τι συμβαίνει σήμερα με τα ψυχεδελικά;

Όσα κρατήσαμε από τη συζήτηση "Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;" του Society Uncensored στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ

Δείτε τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. λόγω συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Νίκος Χαρδαλιάς: "76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα"

Στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο "Αθήνα 2030", που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Αττική" 2021 – 2027.

Το κυνήγι των πασχαλινών δώρων: Πολύχρωμες λαμπάδες και easter-themed ιδέες

Αν ψάχνετε κάτι κομψό, χειροποίητο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα πασχαλινά δώρα, τα μουσεία και οι χώροι τέχνης της Αθήνας έχουν τη λύση.

Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.