Όσα θα δούμε τον Μάιο από τη "Σχεδία"

Street party στον πεζόδρομο της Νικίου, γεύσεις και οινογνωσίες, ένα brunch για τη γιορτή της μητέρας και DJ sets συναντάνε ευφάνταστα εργαστήρια για παιδιά και το Athens Street Food Festival.

Ο Μάϊος των εκδηλώσεων της «σχεδίας»

Η "σχεδία" έχει ετοιμάσει για τον Μάιο μία σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους για όλα τα γούστα σε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα street party στον πεζόδρομο της Νικίου, γεύσεις και οινογνωσίες, ένα brunch για τη γιορτή της μητέρας και DJ sets, είναι μερικές από τις δωρεάν δράσεις.

10 Χρόνια Σχεδία - Οι Εικονογραφήσεις | 12/5 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Comicdom Con Athens 2023 την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 4 μ.μ. παρουσιάζεται η συζήτηση "10 Χρόνια 'σχεδία' - Οι Εικονογραφήσεις" στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Συμμετέχουν: Ο ιδρυτής και διευθυντής σύνταξης της "σχεδίας", Χρήστος Αλεφάντης και οι σκιτσογράφοι Soloup, Τάσος Αναστασίου, Μιχάλης Κουντούρης και Βαγγέλης Χερουβείμ.

Η γιορτή της μητέρας στο "σχεδία home" | 14/5

Οι ρυθμοί στη σύγχρονη καθημερινότητα είναι έντονοι, μα ο ποιοτικός χρόνος με τους ανθρώπους που αγαπάμε, ελάχιστος. Ήρθε η στιγμή να προσφέρουμε το πιο απολαυστικό brunch στην μαμά μας σε ένα "σπίτι" φτιαγμένο από αγάπη. Το μενού του "σχεδία home" για τη γιορτή της μητέρας θα το βρεις εδώ.

Κρατήσεις: info@shediahome.gr & 2103316849

Το "σχεδία home" στο 6o Athens Street Food Festival | 12-14/5, 19-21/5, 26-28/5

Γεύσεις που ξεκινούν από τις παραδοσιακές αγγλικές pub και φτάνουν μέχρι τις μυρωδιές μιας μεσογειακής κουζίνας. Ειδικά για το φεστιβάλ, η ομάδα του "σχεδία home" ετοίμασε το πιο διάσημο αγγλικό πιάτο σε δύο απίθανες παραλλαγές: fish’n’chips VS vegan fish’n’chips!  

Εισιτήρια μέσω viva.gr

Εργαστήρι επαναχρησιμοποίησης χαρτιού | 15/5

Όσοι επιθυμούν να περιπλανηθούν στο όραμα ενός μοναδικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού προγράμματος και να μυηθούν στην τέχνη της επαναχρησιμοποίησης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το εργαστήριο "σχεδία αρτ", που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 5.30 μ.μ., στο "σχεδία home".

Δηλώσεις συμμετοχής στα 2130231220, 2103314310 και στο info@shediart.gr

Γαστρονομική και οινική εμπειρία στο "σχεδία home" | 18/5

Στο σπίτι της "σχεδίας" ο ελληνικός, εκλεκτός αμπελώνας συναντά ξεχωριστές γεύσεις σε μια γαστρονομική και οινική εμπειρία στο πλαίσιο του Athens City Festival. Την Πέμπτη 18 Μαΐου (8-11 μ.μ.) και μόνο για μια μέρα, προϊόντα της ελληνικής γης και συνταγές με την υπογραφή του "σχεδία home", συνοδεύονται από προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη.

Street party στον πεζόδρομο της Νικίου | 23/5

Ένα μεγάλο ανοιχτό πάρτι θα κατακλείσει τον πεζόδρομο της Νικίου με πολλές ταυτόχρονες δράσεις! 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδία Home

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".