Ο ΞΕΝΟΦΩΝ διοργανώνει ημερίδα για τη δημοσιογραφία και πνευματικά δικαιώματα

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων θα παρουσιάσει τα ευρήματα από την κατάρτιση του φακέλου για την αδειοδότησή του.

Ξενοφών

Ημερίδα με θέμα "Δημοσιογραφία και πνευματικά δικαιώματα, βιώσιμη, ανεξάρτητη, ελεύθερη ενημέρωση" διοργανώνει την Τέταρτη 3 Μαΐου 2023, Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, ο "ΞΕΝΟΦΩΝ", ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων που ιδρύθηκε με την πρωτοβουλία των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.

Κατά την διάρκειά της θα αναλυθούν τα σημαντικά, για τα πνευματικά δικαιώματα των δημοσιογράφων, ευρήματα που προέκυψαν κατά την κατάρτιση του φακέλου για την αδειοδότηση του ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ και την έκθεση βιωσιμότητας.

Τις εργασίες θα ανοίξει η πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Dominique Pradalie. Για τις εξελίξεις στις άλλες χώρες της Ευρώπης θα ενημερώσει ο Mike Holderness, επικεφαλής της AREG, της ομάδας ειδικών που έχουν συστήσει η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Γ. Καρατζάς" στην ΕΣΗΕΑ και θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΣΗΕΑ στο YouTube.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.