Φέτος αγοράζουμε λαμπάδες για καλό σκοπό!

Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί προτείνουν και φέτος μια πλούσια σειρά από πρωτότυπες λαμπάδες για να ικανοποιήσετε ακόμα και το πιο πεισματάρικο βαφτιστήρι.

Λαμπάδες © Shutterstock

Η πασχαλινή λαμπάδα είναι must στη λίστα με τα πασχαλινά δώρα και κάθε χρόνο νονοί και νονές σπεύδουν να βρουν την πιο ξεχωριστή για το βαφτιστήρι τους. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, αλλά γιατί να μην αγοράσετε μια από τις εντυπωσιακές λαμπάδες των διάφορων φιλανθρωπικών οργανισμών, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης. Μαζέψαμε τις πιο πρωτότυπες λαμπάδες από φιλανθρωπικούς οργανισμούς που μπορείτε να ανακαλύψετε στις ιστοσελίδες τους μαζί με άλλα δημιουργικά δώρα.

Ελπίδα

Ελπίδα

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο βάζει χρώμα στο φετινό Πάσχα με τις πιο ευφάνταστες λαμπάδες και δώρα για τους αγαπημένους μας. Οκτώ διαφορετικές λαμπάδες με το χαρακτηριστικό smiley face για αγόρια και κορίτσια είναι διαθέσιμες στο eshop της Ελπίδας, καθώς και άλλα ξεχωριστά, παιδικά δώρα. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του eshop θα διατεθούν αποκλειστικά στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Χαμόγελο του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού

Με το μήνυμα "Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο", Το Χαμόγελο του Παιδιού μάς καλεί και φέτος στα πασχαλινά μπαζάρ που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα, με αμέτρητες επιλογές χειροποίητων λαμπάδων και άλλων πασχαλινών δώρων, τα οποία δημιούργησαν οι εθελοντές του Δημιουργικού Εργαστηρίου του οργανισμού. Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Χαμόγελου για την κάλυψη βασικών αναγκών σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες.

Αμυμώνη

Αμυμώνη

Πασχαλινό μπαζάρ με ανοιξιάτικη διάθεση στήνει ο σύλλογος εκπαιδευτικής στήριξης παιδιών με αναπηρίες. Πολύχρωμες, παιδικές κατασκευές κοσμούν τις λαμπάδες της Αμυμώνης, ενώ στην ηλεκτρονική της σελίδα μπορείτε να βρείτε κι άλλα ιδιαίτερα δώρα με πασχαλινό theme.

Make-A-Wish

Make a wish

Στις αποχρώσεις του μπλε - σήμα κατατεθέν του Make-A-Wish - είναι τα περισσότερα πασχαλινά προϊόντα που θα ανακαλύψετε στο eshop του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, από λαμπάδες με το χαρακτηριστικό αστεράκι του συλλόγου έως στολίδια με κορδέλες, λούτρινα ζωάκια και πασχαλινά στοιχεία.

Παιδικά Χωριά SOS

Παιδικά χωριά SOS

Μια κίνηση αγάπης κάνουν αυτό το Πάσχα τα Παιδικά Χωριά SOS, παρακινώντας μας να στηρίξουμε κι εμείς παιδιά σε όλη την Ελλάδα με αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οργανισμού. Εκτός από τις παιχνιδιάρικου στυλ λαμπάδες, η ιστοσελίδα διαθέτει επίσης πασχαλινά διακοσμητικά για το δωμάτιο του παιδιού σας, πολύχρωμες κούπες και άλλα δώρα που μυρίζουν άνοιξη.

Fabric Republic

Fabric Republic

Ίσως τα πιο ασυνήθιστα δώρα να τα φτιάχνει η Fabric Republic που, ακολουθώντας την τακτική της ανακύκλωσης ρούχων, δημιουργεί λαμπάδες με πρωτότυπα σχέδια, ζώα, μπρελόκ και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υφάσματα και ρούχα, τα οποία δεν μπόρεσαν να δωρίσουν.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περίτεχνα σοκολατένια αβγά και μοσχοβολιστά τσουρέκια για το Πάσχα

Τα πιο φίνα πασχαλινά αβγά της πόλης, που θα συγκινήσουν αισθητικά και γευστικά μεγάλους και μικρούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
26/04/2024

Οι "Δύο Κόσμοι" του Κτήματος Γκότση ενώνουν "τραγανά" το Πάσχα με το Θέρος

Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα.

Κτήμα Σκούρα: H νέα προσέγγιση του Αγιωργίτικου στη "Νεμέα" 2021 κάνει το Πάσχα "χάρμα"

Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".